adviseur praat met man en vrouw

Vermogenszorg

Een overlijden brengt vaak onzekerheid en onduidelijkheid met zich mee voor de nabestaanden. Zeker als het gaat om de financiële gevolgen en de afwikkeling van de nalatenschap. Vermogenszorg helpt om dit goed te regelen. Een geruststellende gedachte voor de nabestaanden.

Wat is Vermogenszorg?

    Ondersteuning voor de executeur bij de afwikkeling van de nalatenschap Inzicht in financiële en juridische gevolgen van een overlijden Overzicht en rust voor de nabestaanden

Professionele hulp bij Vermogenszorg

Je kunt bij ons altijd rekenen op professionele hulp als het gaat om Vermogenszorg. Na overlijden bieden onze specialisten ondersteuning aan de executeur, de vertegenwoordiger van de erfgenamen, door inzicht te geven in de stappen die nodig zijn voor de afwikkeling van de nalatenschap. Ook geven wij inzicht in de juridische en financiële gevolgen van het overlijden en bespreken we wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes.

Vermogenszorg bij Rabo Private Banking

Na overlijden kijken onze specialisten samen met de executeur naar de mogelijkheden op het gebied van Vermogenszorg. Deze aanpak en manier van Vermogenszorg is uniek in Nederland. Wij kunnen dit doen doordat we onze Private Banking klanten goed kennen, de kennis in huis hebben en samenwerken met de vaste adviseurs van de klant. Wil je meer informatie over Vermogenszorg? Je leest het hieronder.

Meer informatie

Goed om te weten

Onderdeel van Vermogenszorg is het opstellen van een Vermogensplan. Bij het Vermogensplan laten wij de effecten van fiscale wet- en regelgeving op de financiële doelen en keuzes zien. Wij geven geen fiscaal advies, hiervoor verwijzen wij de executeur door naar een fiscalist.

Meer weten over Vermogenszorg?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over Vermogenszorg? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact op.

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!

phone

Hulp nodig?