man en vrouw op een boot

Vermogensplan

Een Vermogensplan gaat gek genoeg niet over geld. Het gaat over wat je belangrijk vindt en welke keuzes je nu wilt maken om straks dromen en doelen te realiseren. Het Vermogensplan is een financieel plan waarbij we kijken naar jouw wensen en doelen. We geven inzicht of dit haalbaar is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Geert Konings

Geert Konings

Private Banking klant

“Een Vermogensplan geeft rust. Het gaf - en geeft - ons inzicht in hoe we ons vermogen kunnen inzetten bij de wensen die we in het leven hebben. ”

Benieuwd hoe Geert een Vermogensplan ervaren heeft? Lees hier zijn verhaal.

Start vandaag met een plan voor morgen

Geen Vermogensplan is hetzelfde. Wat je wilt bereiken met je vermogen is namelijk heel persoonlijk. Denk aan doelen als:

kinderen (in het buitenland) laten studeren zonder studieschuld; eerder stoppen met werken, of minder gaan werken; een spaarpot opbouwen voor een gevoel van vrijheid; op sabbatical voor die langgekoesterde reis rond de wereld.
Afbeelding Vermogensplan

Vermogensplan: een persoonlijke routekaart

Een persoonlijk Vermogensplan stelt je in staat keuzes te maken. Het plan zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Onze specialisten geven inzicht bij belangrijke financiële beslissingen en helpen je om jouw toekomstdromen in kaart te brengen, zodat je nu de juiste keuzes kunt maken om deze straks te realiseren.

Het Vermogensplan is dus als het ware een routekaart, waarbij we samen kijken of je op de goede weg zit. Op deze manier hebben we ook Wiechert kunnen helpen. Zo kreeg hij inzicht in wat hij nog nodig heeft om zijn dromen te kunnen realiseren. Benieuwd hoe Wiechert een Vermogensplan ervaren heeft? Bekijk dan de video.

Illustratie puzzel met geld

Je vermogen laten werken voor je doel

Het Vermogensplan maakt keuzes mogelijk. Door nu na te denken over die toekomst en financiële keuzes te baseren op het plan, komen doelen binnen bereik. Het Vermogensplan geeft inzicht in je persoonlijke financiële situatie. Ook kun je ervoor kiezen om het plan af te stemmen op een specifiek thema dat voor jou van toepassing is. Je kunt hierbij denken aan:

Vermogensplan Bedrijfsoverdracht; Vermogensplan Overlijden; Vermogensplan Schenken; notitie Regie bij Wilsonbekwaamheid.

Het Vermogensplan als vertrekpunt van onze relatie

Met een vermogensplan kunnen we gemakkelijk zien of je op de juiste weg zit. Misschien is bijsturing nodig, of zijn je doelen veranderd? Door deze routekaart komen we stap voor stap dichter bij het bereiken van jouw toekomstplannen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar, voor vragen over jouw financieel plan, of wanneer er een verandering van koers komt door bijvoorbeeld een nieuw doel of een zakelijke kans die je wilt aangrijpen. Meer informatie over het Vermogensplan lees je hieronder.

Meer informatie

Wat kost een Vermogensplan?

We stellen een Vermogensplan op voor jouw financiële situatie. Ook kun je het plan afstemmen op een specifiek thema.

In de onderstaande tabel lees je de tarieven voor een Vermogensplan.


Tarieven Vermogensplan

Vermogensplan DGA/ondernemer € 2.500
Vermogensplan Particulier € 2.000
Vermogensplan Bedrijfsoverdracht € 2.500
Vermogensplan Schenken DGA/ondernemer € 2.500
Vermogensplan Schenken Particulier € 2.000
Vermogensplan Overlijden DGA/ondernemer € 3.000
Vermogensplan Overlijden Particulier € 2.500
Notitie Regie bij Wilsonbekwaamheid € 1.500

De tarieven zijn inclusief BTW.

Benieuwd naar een Vermogensplan?

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact op. Of vraag naar de mogelijkheden bij je Private Banker.