man en vrouw op een boot

Vermogensplan

Een Vermogensplan gaat gek genoeg niet over geld. Het gaat over wat je belangrijk vindt en welke keuzes je nu wilt maken om straks dromen en doelen te realiseren. Het Vermogensplan is een financieel plan waarbij we kijken naar jouw wensen en doelen. We geven inzicht of dit haalbaar is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Start vandaag met een plan voor morgen

Geen Vermogensplan is hetzelfde. Wat je wilt bereiken met je vermogen is namelijk heel persoonlijk. Denk aan doelen als:

    kinderen (in het buitenland) laten studeren zonder studieschuld; eerder stoppen met werken, of minder gaan werken; een spaarpot opbouwen voor een gevoel van vrijheid; op sabbatical voor die langgekoesterde reis rond de wereld.
Afbeelding Vermogensplan

Vermogensplan: een persoonlijke routekaart

Een persoonlijk Vermogensplan stelt je in staat keuzes te maken. Het plan zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Onze specialisten geven inzicht bij belangrijke financiële beslissingen en helpen je om jouw toekomstdromen in kaart te brengen, zodat je nu de juiste keuzes kunt maken om deze straks te realiseren.

Het Vermogensplan is dus als het ware een routekaart, waarbij we samen kijken of je op de goede weg zit. Op deze manier hebben we ook Wiechert kunnen helpen. Zo kreeg hij inzicht in wat hij nog nodig heeft om zijn dromen te kunnen realiseren. Benieuwd hoe Wiechert een Vermogensplan ervaren heeft? Bekijk dan de video.

Puzzel

Je vermogen laten werken voor je doel

Het Vermogensplan maakt keuzes mogelijk. Door nu na te denken over die toekomst en financiële keuzes te baseren op het plan, komen doelen binnen bereik. Het Vermogensplan geeft inzicht in je persoonlijke financiële situatie. Ook kun je ervoor kiezen om het plan af te stemmen op een specifiek thema dat voor jou van toepassing is. Je kunt hierbij denken aan:

Het Vermogensplan als vertrekpunt van onze relatie

Met een vermogensplan kunnen we gemakkelijk zien of je op de juiste weg zit. Misschien is bijsturing nodig, of zijn je doelen veranderd? Door deze routekaart komen we stap voor stap dichter bij het bereiken van jouw toekomstplannen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar, voor vragen over jouw financieel plan, of wanneer er een verandering van koers komt door bijvoorbeeld een nieuw doel of een zakelijke kans die je wilt aangrijpen. Meer informatie over het Vermogensplan lees je hieronder.

Meer informatie

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!

Benieuwd naar een Vermogensplan?

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact op. Of vraag naar de mogelijkheden bij je Private Banker.

phone

Hulp nodig?