Vader en dochter wassen auto

De coöperatieve Private Bank voor vermogenden

Zelfs als je al een mooi vermogen hebt opgebouwd, is het belangrijk om na te denken over een financieel gezonde toekomst. Een toekomst waarin belangrijke zaken goed geregeld zijn. Wij helpen je daar graag bij door middel van vermogensbeheer. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vermogensbeheer: dit kun je van ons als Private Bank verwachten

We snappen dat je specifieke vermogensvragen hebt en denken daarom graag proactief met je mee. We zijn een sparringpartner die altijd voor je klaar staat. Onze experts beheren je vermogen en brengen je financiële situatie in kaart bij een vrij besteedbaar vermogen vanaf € 500.000. Zo helpen we je om jouw dromen, wensen en doelen te behalen.

Puzzel

Onze Private Bankers staan voor je klaar

Vanzelfsprekend kun je van ons service op maat verwachten als het gaat om vermogensbeheer. Je Private Banker kijkt altijd naar jouw persoonlijke situatie en vraagstuk en zorgt dat je met de juiste specialist aan tafel zit. Zo helpen onze ervaren beleggingsspecialisten je bij complexe vragen rondom beleggen. Voor vraagstukken over je zakelijke vermogen kun je ook bij onze Private Bankers terecht. We zijn niet voor niets de ondernemersbank van Nederland.

Maar ook als het gaat om je hypotheek of het realiseren van je maatschappelijke ambities kun je op ons vertrouwen. Onze Private Bankers helpen graag. Of het nu gaat om het laten groeien, behouden of overdragen van je vermogen.

Illustratie passer

Plan voor de Toekomst: van je dromen werkelijkheid maken

Wanneer je een bepaald vermogen hebt opgebouwd, wil je je dromen waarmaken. Misschien wil je eerder stoppen met werken, een mooi bedrag schenken aan je (klein)kinderen of investeren in een betere wereld. Maar hoe ga je dit doen? Wij kunnen je helpen. Onze experts brengen in kaart wat je nog nodig hebt en geven inzicht om je doelen te bereiken. Jouw wensen, doelen en dromen zijn het startpunt van ons plan.

Illustratie vragen

De exclusieve Private Banking Desk: één aanspreekpunt voor je vragen

Via Rabo Online Bankieren en de Rabo App kun je veel bankzaken zelf regelen. Maar kom je er niet uit, dan helpen onze experts van de exclusieve Private Banking Desk je graag verder. Zo heb je een directe lijn voor al je vragen of voor het maken van een afspraak met onze Private Bankers. Wel zo makkelijk.

sparen-of-beleggen-image

Toegang tot events en webinars

Ons netwerk is jouw netwerk. Als Private Bank geven wij niet alleen persoonlijk advies rondom vermogensbeheer, maar delen we ook graag onze kennis en ons netwerk. Zo krijg je toegang tot onze exclusieve webinars en events waar we over uiteenlopende thema’s spreken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als onze beleggingsvisie, omgaan met vermogen voor je kinderen of bijeenkomsten over informal investing.

Familie op het strand

5 redenen voor Private Banking bij Rabobank

Een nuchtere Private Bank, gericht op jou en onze samenleving. We helpen je door mee te denken en persoonlijk advies te geven bij elke levensfase en –gebeurtenis. Wil je weten waar wij nog meer voor staan? Lees dan onze 5 redenen om te kiezen voor Private Banking bij Rabobank.

Bekijk 5 redenen voor Private Banking bij Rabobank
Vader en dochter wassen auto

Word Private Banking klant bij Rabobank

Benieuwd geworden naar Private Banking bij Rabobank? Of heb je nog vragen? Onze Private Bankers staan voor je klaar. Wij helpen je graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!

phone

Hulp nodig?