Familie op het strand

Waarom Private Banking bij Rabobank?

Je vermogen in goede handen, dat wil iedereen. Als coöperatieve Private Bank helpen we je daar graag bij. Wij zijn een nuchtere bank die het hoofd en hart op de juiste plek heeft. Zo zijn wij er voor jou, je omgeving én de maatschappij.

5 redenen voor Private Banking bij Rabobank

Illustratie stoelen

1. Je vermogen in goede handen: veilig en vertrouwd

Door jarenlange ervaring te bundelen met de kennis van nu zorgen onze experts goed voor jouw vermogen. Inzicht in jouw huidige financiële situatie, maar ook jouw wensen en doelen voor de toekomst zijn het uitgangspunt van onze dienstverlening.

Illustratie dartbord

2. Een eerlijke en no-nonsense Private Bank

Topkwaliteit en expertise zonder poespas en overbodige luxe. Dat is wat je kunt verwachten. We zijn een nuchtere bank gericht op wat er echt toe doet. Zo geven we advies op maat waarbij we onder andere kijken naar je vermogen, hypotheek en pensioen.

Illustratie lego

3. Coöperatie zit in de genen

Coöperatief en samenwerken gaan hand in hand. Als coöperatieve Private Bank zit deze mentaliteit in ons DNA. Samen kijken we naar het nu, terwijl we werken aan de toekomst. We richten ons op voordeel voor jou én de samenleving.

Illustratie traktor

4. De ondernemersbank van Nederland

Meer dan de helft van ondernemend Nederland is klant bij Rabobank en met onze eigen boerenroots snappen we de uitdagingen die horen bij het ondernemerschap. We begrijpen dan ook dat een goede samenwerking tussen zakelijk en privé belangrijk is.

Illustratie wereldbol

5. Goed voor jou én voor de wereld om je heen

Bij Rabobank hechten we veel waarde aan maatschappelijk betrokken zijn en blijven. De winst die wij maken wordt daarom niet uitgekeerd aan aandeelhouders, maar stroomt deels terug in de maatschappij.

Illustratie koffiebekers

Word Private Banking klant bij Rabobank

Nieuwsgierig naar Private Banking bij Rabobank? Onze Private Bankers helpen je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!