Ledenmagazine Rabo &Co

Rabo &Co is ons ledenmagazine. Het verschijnt drie keer per jaar en biedt inspirerende verhalen. In woord en beeld staan we stil bij bijzondere mensen en initiatieven in jouw regio. Ook komen maatschappelijke onderwerpen en financiële zaken aan bod. Elke regio heeft haar eigen magazine.

Nieuwste editie

In de nieuwste Rabo &Co lees je o.a. hoe jong & oud omgaan met geld, vertelt Jan-Willem Vogels in Eureka! over de aanpak voor het vergroenen van bedrijventerreinen en zetten we een vrijwilliger in de spotlights. Ook gaan we op reportage in jouw regio en duiken we in de toekomst van voedsel. En we hebben weer een aantal mooie ledenaanbiedingen voor je geselecteerd. Veel leesplezier!

Nieuwe CEO Stefaan Decraene stelt zich voor

Per 1 januari 2023 is Stefaan Decraene (1964, Belgische nationaliteit) aangetreden als nieuwe voorzitter van Rabobank. Hij studeerde toegepaste economie aan de Katholieke Universiteit Leuven en heeft meer dan dertig jaar internationale bancaire ervaring op operationeel en bestuurlijk niveau. Graag stelt hij zich persoonlijk voor. Bekijk hier het interview.

Bekijk hier het interview
Ledenraad

Vraag het Rabobank

In de rubriek ‘Vraag het Rabobank’ behandelen we allerlei vragen van leden. Heb jij een vraag?

Stuur dan een mail

Binnencover

In elke editie van Rabo &Co geven we een hobbyfotograaf het podium op de binnencover. Hiervoor zijn we op zoek naar Hollandse landschapsfoto’s. Fotografeer jij graag en wil je jouw foto terugzien in het magazine? Check eerst de aanlevervoorwaarden en doe mee:

Liggend beeld van een Hollands landschap (bij voorkeur uit jouw eigen regio) Verdeling lucht/landschap: 30/70 426 x 290 mm: minimaal 300 dpi Wanneer er sprake is van een in het oog springend element zoals een dier of plant dan heeft het de voorkeur om dat links in beeld te hebben. Op de rechterkant van de foto wordt nl. een gedicht geplaatst. Tip: het is mooi als er kleur en textuur in de lucht zitten.
Stuur je foto direct in

Veelgestelde vragen

Ik wil een adreswijziging doorgeven, waar kan ik dat doen?

Een adreswijziging kan je via de Rabo App, Internetbankieren of telefonisch doorgeven.

Ik wil Rabo &Co graag ontvangen. Hoe regel ik dat?

Als klant van Rabobank kan je er ook voor kiezen om lid te worden van de bank. Het lidmaatschap is kosteloos. Leden ontvangen Rabo &Co drie keer per jaar. Op deze site kan je het lidmaatschap aanvragen.

Ik ontvang Rabo &Co per post maar wil het magazine liever digitaal ontvangen. Kan dat?

Ja, dat kan. Vanaf het najaar 2023 bieden we naast het fysieke magazine ook een digitale Rabo &Co aan. Je kan je hier nu al voor aanmelden via de Rabo App en Internetbankieren. Log in op je Rabobank account en ga naar Service, zoek op Rabo &Co en vul je keuze in. Kies je voor digitaal ontvangst? Dan ontvang je de digitale Rabo &Co zodra het beschikbaar is via e-mail en niet langer per post.

Kan ik Rabo &Co opzeggen?

Ja, je kan Rabo &Co opzeggen via de Rabo App, Internetbankieren of telefonisch.

Wanneer verschijnt Rabo &Co in 2023?

Rabo &Co verschijnt in 2023 in de week van 14 maart, 27 juni en 21 november.

Mijn buren hebben Rabo &Co al ontvangen en ik niet, hoe kan dat?

Omdat Rabo &Co een grote oplage heeft duurt het een paar dagen voordat alle magazines bezorgd zijn. Binnen een week heb je Rabo &Co ook in de bus.

Hoe kom ik in contact met de redactie?

De redactie van Rabo &Co is bereikbaar per email.

Waar kan ik terecht voor algemene vragen?

Op onze contactpagina vind je alle contactmogelijkheden voor algemene vragen of vragen over de dienstverlening van Rabobank.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Klachten kan je indienen via onze klachtenformulier.

Wil je Rabo &Co ontvangen maar ben je nog geen lid?