Ledenmagazine Rabo &Co

Rabo &Co is ons ledenmagazine. Het verschijnt drie keer per jaar en biedt inspirerende verhalen. In woord en beeld staan we stil bij bijzondere mensen en initiatieven in jouw regio. Ook komen maatschappelijke onderwerpen en financiële zaken aan bod. Elke regio heeft haar eigen magazine.

Nieuwste editie

In de nieuwste Rabo &Co lees je o.a. hoe jong & oud omgaan met geld, vertelt Jan-Willem Vogels in Eureka! over de aanpak voor het vergroenen van bedrijventerreinen en zetten we een vrijwilliger in de spotlights. Ook gaan we op reportage in jouw regio en duiken we in de toekomst van voedsel. En we hebben weer een aantal mooie ledenaanbiedingen voor je geselecteerd. Veel leesplezier!

Registreer hoe jij Rabo &Co wilt ontvangen

Rabo &Co is binnenkort ook digitaal beschikbaar. Registreer daarom nu hoe je Rabo &Co wilt ontvangen.

Een boerderij op het platteland

Kirsten Konst over de toekomst van de landbouw en de rol van Rabobank

Hoe kijkt Rabobank naar de toekomst van de landbouw in Nederland? En hoe ziet zij haar eigen rol daarin? Een interview met Groepsdirectielid Kirsten Konst.

Lees hier het interview

Jouw foto in het magazine

In elke editie van Rabo &Co geven we een hobbyfotograaf het podium op de binnencover. Hiervoor zijn we op zoek naar Hollandse landschapsfoto’s. Fotografeer jij graag en wil je jouw foto terugzien in het magazine? Check eerst de aanlevervoorwaarden en doe mee.

Aanlevervoorwaarden binnencover Rabo &Co

Veelgestelde vragen

Wil je Rabo &Co ontvangen maar ben je nog geen lid?

Lid zijn betekent: meebeslissen, korting krijgen en inspiratie opdoen.