Rabobank Charity Management is voor klanten met een belegbaar vermogen vanaf € 1 miljoen met de wens om te schenken of na te laten vanaf € 50.000. Dat laatste doen we omdat we in een coöperatieve traditie staan, we geloven al een eeuw in ‘zelfverheffing’ door voorwaarden te scheppen en het leven voor klanten kansrijker te maken. Daarom bieden we deze dienst kosteloos aan om samen met jou maatschappelijke ambities te realiseren.

Maatschappelijke doelen waarmaken

Via Rabobank Charity Management helpen we je bij het waarmaken van je wensen en idealen. Ruwweg duizend relaties hebben hun persoonlijk Charity Plan in de afgelopen tien jaar ontvangen, om een eigen Fonds op Naam, een eigen stichting, een bestuursfunctie en een lokaal gemeenschapsfonds nog meer glans te geven. Dat doen we samen door wensen echt te realiseren via een perfecte match met een van de 43.000 algemeen nut beogende goede doelen in je eigen Charity Plan.

Je kunt rekenen op:

anoniem onderzoekstructurering van je schenkingen en nalatenschapcreativiteit om je bijzondere wens te realiserenoprichting van je eigen fonds op naamactiveren van je eigen geefstrategie, zodat je persoonlijkheid tot volle wasdom komthulp bij je eigen stichting (in oprichting)
Maak een afspraak

Voorloper op het gebied van effectief schenken en nalaten

Profiteer van onze ervaren Charity managers, we behoeden u voor beginnersfouten en werken volgens het principe van een goede exit strategie, impact en continuïteit. Uw wensen sluiten perfect aan bij de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties (VN).

Maak kennis met onze Charity managers

Guus Loomans

Guus Loomans

  • Charity Manager
  • Charity Management
06 13 21 36 18 Stuur een e-mail
Niels Kattenberg

Niels Kattenberg

  • Charity Manager
  • Charity Management
06 21 63 67 03 Stuur een e-mail

Meer weten over Charity Management?

Maak een afspraak