Rabobank Charity Management is voor klanten met een belegbaar vermogen vanaf € 1 miljoen met de wens om te schenken of na te laten vanaf € 50.000. Dat laatste doen we omdat we in een coöperatieve traditie staan, we geloven al een eeuw in ‘zelfverheffing’ door voorwaarden te scheppen en het leven voor klanten kansrijker te maken. Daarom bieden we deze dienst kosteloos aan om samen met jou maatschappelijke ambities te realiseren.

COVID-19 Appeal: samen tegen COVID

De COVID-19 Appeal is een verzameling van in Nederland gevestigde goededoelen organisaties die krachtige maatregelen nemen om de coronaviruscrisis aan te pakken. Rabobank en Kinder, een organisatie die goede doelen tegen het licht houdt en advies geeft, slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat je gift goed terecht komt. Via een onafhankelijke selectie zijn tien goede doelen geselecteerd op een hoge impact van hun werk in coronatijd, voor de meest kwetsbaren onder ons. Geef nu voor de allerarmsten die getroffen zijn door Covid19 in ontwikkelingslanden.

Bekijk de mogelijkheden om te doneren
Bekijk de COVID-19 Appeal (PDF) Bekijk het Kinder onderzoeksrapport over de Max Foundation (PDF)
Maatschappelijk werker bij dorpelingen

Maatschappelijke doelen waarmaken

Via Rabobank Charity Management helpen we je bij het waarmaken van je wensen en idealen. Ruwweg duizend relaties hebben hun persoonlijk Charity Plan in de afgelopen tien jaar ontvangen, om een eigen Fonds op Naam, een eigen stichting, een bestuursfunctie en een lokaal gemeenschapsfonds nog meer glans te geven. Dat doen we samen door wensen echt te realiseren via een perfecte match met een van de 43.000 algemeen nut beogende goede doelen in je eigen Charity Plan.

Je kunt rekenen op:

Inventarisatie van je persoonlijke wensen Doorvertaling van je wensen naar een persoonlijke geefstrategieCreativiteit om je bijzondere wensen te realiserenStructurering van je schenkingen en nalatenschapAnoniem onderzoek bij goede doelenHulp bij het oprichten van je eigen stichting en/of fonds op naam
Maak een afspraak
Oceaan schoonmaken

Voorloper op het gebied van effectief schenken en nalaten

Profiteer van onze ervaren Charity managers, we behoeden je voor beginnersfouten en helpen je graag om zo effectief mogelijk én met plezier te schenken. Hierbij werken we volgens de principes van een maximale impact van je giften, een goede exitstrategie en continuïteit van de initiatieven die je ondersteunt.

Maak kennis met onze Charity managers

Guus Loomans

Guus Loomans

  • Charity Manager
  • Charity Management
06 13 21 36 18 Stuur een e-mail
Niels Kattenberg

Niels Kattenberg

  • Charity Manager
  • Charity Management
06 21 63 67 03 Stuur een e-mail
Chantal Vlot

Chantal Vlot

  • Assistent
  • Charity Management
06 12 20 31 69 Stuur een e-mail