Private Banking bij de Rabobank

U wilt het beste uit uw vermogen halen. Dan is het prettig als er iemand in de buurt is met een goed advies. Bij Rabobank Private Banking bent u hiervoor aan het juiste adres. Dankzij onze kennis en expertise staat u er niet alleen voor. Wij helpen u met uw financiële wensen en doelen.

Echt vermogen vraagt meer

Echt vermogen vraagt om toewijding. Daarom heeft u bij Vermogensmanagement van de Rabobank een vast team van specialisten. Daadkrachtige vakmensen die steeds vooruitkijken en handelen. Samen met u werken we aan een persoonlijk Vermogensplan waarmee we uw financiële situatie in de gaten kunnen houden en verbeteren als dat nodig is. Zo blijft u op koers om uw doelen te behalen.

Lees meer over Vermogensmanagement

Financiële beslissingen vragen inzicht

Wat u wilt bereiken met uw vermogen is heel persoonlijk. Vermogensplanning gaat over hoe u uw vermogen kunt laten werken voor uw persoonlijke doelen.  Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw ambities en waar maakt u zich misschien zorgen over?

De vermogensplanners van Rabobank kunnen u met verschillende vermogensvraagstukken helpen. Zij geven u graag inzicht in uw financiële situatie en uw mogelijkheden zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Meer over vermogensplanning

Bedrijfsoverdracht

Als bank voor ondernemend Nederland hebben we veel ervaring met vraagstukken rond bedrijfsoverdracht. Bij een bedrijfsoverdracht komt veel kijken. Een bedrijfsoverdracht duurt gemiddeld zes tot acht jaar. Daarom is het belangrijk om tijdig te bepalen welke richting u op wilt. Wat moet er allemaal nog gebeuren voordat u uw onderneming met een gerust hart over kunt dragen? Benieuwd naar wat wij voor uw kunnen betekenen?

Meer over bedrijfsoverdracht

Uw situatie

Uw vermogen beheren met vakkennis en ervaring. Dat is wat we doen bij Rabobank Private Banking. Omdat uw situatie vraagt om specifieke kennis. Die delen we graag met u, vanuit onze rijke ervaring met bedrijven, liefde voor sport en banden met maatschappelijke instellingen.