Financiële Planning

Grip op uw financiële doelen

Financiële Planning draait om de vraag welke uitgaven u nu en in de toekomst wilt kunnen doen. Samen met u maken wij een analyse van uw huidige financiële situatie en de haalbaarheid van uw doelen en wensen. Ook bespreken wij met u hoe u aankijkt tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden en de financiële gevolgen hiervan. Wij adviseren u vervolgens over de maatregelen die u kunt nemen om uw doelen te realiseren. Zo wordt een persoonlijk financieel plan opgesteld dat inzichtelijk maakt hoe u uw doelen kunt realiseren.

Kenmerken

Oriëntatie

Tijdens een vrijblijvend gesprek krijgt u inzicht in de mogelijkheden van Financiële Planning. We vertellen u graag over de werkwijze, voordelen en bijbehorende kosten. Zo kunt u ontdekken of Financiële Planning interessant voor u is.

Inventarisatie en advies

Uw persoonlijk financieel plan biedt een overzicht van uw wensen die zijn vertaald naar financiële doelen. Uw financiële situatie wordt geanalyseerd. We stellen samen met u vast of uw doelen haalbaar zijn en hoe u deze kunt realiseren. Indien nodig heeft uw accountmanager direct contact met uw accountant, fiscalist of notaris.

Kosten

Opstellen financieel plan

Het adviestraject inclusief het opstellen van uw persoonlijk financieel plan kost € 2.000 (€ 2.500 voor directeur-grootaandeelhouders en IB ondernemers). Niet inbegrepen in dit tarief zijn de afsluitkosten voor individuele productoplossingen voortkomend uit het plan.

Contact

Rabobank