Wat je wilt bereiken met je vermogen is heel persoonlijk. Dat is waar vermogensplanning je bij helpt. Antwoord op de vraag hoe je jouw vermogen kunt laten werken voor de dingen die jij belangrijk vindt. De vermogensplanners van Rabobank hebben jarenlange ervaring en de expertise in het adviseren bij belangrijk financiële beslissingen. Zij geven je graag inzicht in je financiële situatie en de mogelijkheden die je hebt om je doelen en ambities te waar te maken.

Financiële beslissingen vragen inzicht

Goed inzicht in je financiële mogelijkheden is onmisbaar voor het nemen van goede financiële beslissingen. In het Vermogensplan helpen wij je graag met het scherp krijgen wat je financieel nodig hebt, nu en in de toekomst. Wij analyseren je financiële situatie en geven je onder meer inzicht in hoeveel rendement je nodig hebt om je doelen te realiseren. Je adviseur vertelt er graag meer over.

Afspraak maken

Vermogensvraagstukken

Afhankelijk van je situatie kunnen verschillende vermogensvraagstukken voor jou relevant zijn. Of het nu gaat over het kunnen realiseren van de door jouw gewenste uitgaven in de toekomst, of het gaat over een voorgenomen bedrijfsoverdracht, of over mogelijkheden om op een financieel gunstige manier vermogen aan je kinderen over te dragen, onze vermogensplanners geven je graag het inzicht dat je nodig hebt.

Lees de Vermogensplanning brochure (PDF)