vrouw met groep mensen

Private Banking Events

Kennis opdoen, netwerken en van elkaar leren: dat kun je verwachten van onze online en offline events. Wij delen graag onze kennis en ons netwerk. Je krijgt toegang tot exclusieve events, bijeenkomsten en webinars over uiteenlopende thema's. Denk aan events over onze beleggingsvisie, omgaan met vermogen voor je kind, informal investing en events speciaal voor ondernemers.

Events rondom het opbouwen van vermogen

Wil je eerder kunnen stoppen met werken of je hypotheek aflossen? Dan heb je straks geld nodig. Bij ons krijg je toegang tot verschillende events rondom het opbouwen van vermogen. Zo ontdek je met onze webinar ‘Bereik meer met je geld’ hoe je een mooi bedrag kunt opbouwen.

Ook kijken we naar hoe de financiële markten zich ontwikkelen en delen we onze beleggingsvisie. Dit doen we onder andere met onze Big Picture events. Daarnaast vind je op onze pagina met beleggingsnieuws wekelijks updates en nieuwsberichten rondom beleggen. Zo blijf je altijd op de hoogte. Benieuwd geworden naar onze events? Neem dan contact met ons op.

Vergeet niet je btw apart te zetten

Money Meets Ideas: ondernemers helpen groeien

Help (andere) ondernemers op weg via Money Meets Ideas. Door middel van informal investing events brengen we jou in contact met ambitieuze ondernemers die zowel kapitaal als kennis zoeken. Van de ene ondernemer naar de andere. Dit is een mooie manier om als investeerder betrokken te raken bij de plannen en ideeën van ondernemers.

Lees meer over Money Meets Ideas

Rabo masterClasses Omgaan met Vermogen

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen jij klaar bent voor de toekomst, maar ook je kinderen. Daarom bieden wij voor jongvolwassenen de Rabo masterClasses Omgaan met Vermogen. Zo helpen wij jouw kinderen om zich goed voor te bereiden op het hebben van een vermogen.

Tijdens deze masterClasses gaan we in op de gebeurtenissen, mogelijkheden en uitdagingen die bij een (toekomstig) vermogen horen. Daarnaast is het mogelijk om ervaringen en vraagstukken met elkaar te delen. Samen zorgen we ervoor dat jouw kinderen nu en later in staat zijn zelfstandig keuzes te maken bij vermogensvraagstukken.

Illustratie traktor

Leer van andere ondernemers

Wij zetten graag ons grote netwerk in. Zo groei je niet alleen zelf als ondernemer, maar help je ook andere ondernemers verder. Als bank voor ondernemend Nederland hebben wij, samen met onze klanten, de kennis, tools en tips om sterk te ondernemen. Kom tijdens onze events met andere ondernemers in contact en leer van elkaar. Benieuwd naar onze events speciaal voor ondernemers? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden naar onze Private Banking Events?

Wil je meer weten over de datums en thema's van onze events? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact op. Of vraag naar de mogelijkheden bij je Private Banker.