2 mannen in gesprek

Rabo Institutioneel Vermogensbeheer

Via Rabo Institutioneel Vermogensbeheer helpen we u bij het waarmaken van de doelen en idealen van uw instelling of stichting. Daarbij kan onze aanpak gericht zijn op vermogensbehoud of groei. Ons gespecialiseerde team speelt in op actuele ontwikkelingen en stuurt bij waar nodig. Zij zijn ervaren als financieel-strategisch sparringpartner en helpen u graag bij het maken van verantwoorde keuzes.

U kunt bij ons rekenen op:

    Professioneel vermogensbeheer door een team lokaal betrokken specialisten Een beleggingsportefeuille die bijdraagt aan uw (mvo-)doelstellingen Transparante rapportages met zo nodig een CO2-footprint van uw beleggingen

Rabo Institutioneel Vermogensbeheer is er voor stichtingen en instellingen met een belegbaar vermogen vanaf € 2,5 miljoen. In andere gevallen kunt u uiteraard terecht bij Rabo Private Banking.

Voorloper op het gebied van duurzaam beleggen

Ook als het gaat om duurzaam beleggen staat Rabo Institutioneel Vermogensbeheer voor u klaar. Profiteer van onze ervaring met duurzame mandaten en duurzaamheidsrapportages. Daarnaast kunnen wij uw beleggingen aan laten sluiten bij de Sustainable Development Goals (SDG).

Maak kennis met onze Vermogensmanagers

Bert Oonk

Bert Oonk

Senior Vermogensmanager

06 21 20 87 14

Bert.Oonk@rabobank.nl

Stefan Harmsen

Stefan Harmsen

Senior Vermogensmanager

06 20 91 94 69

Stefan.Harmsen@rabobank.nl

Anita Schrieken-Mulder

Anita Schrieken-Mulder

Senior Vermogensmanager

06 57 58 95 69

Anita.Schrieken-Mulder@rabobank.nl

Paul den Toom

Paul den Toom

Senior Vermogensmanager

06 21 20 88 36

Paul.den.Toom@rabobank.nl

Eric Hanszens

Eric Hanszens

Senior Vermogensmanager

06 12 58 93 86

eric.hanszens@rabobank.nl