Rabobank wint IEX Gouden Stier voor Beste Private Bank 2023

Rabobank wint Gouden Stier voor beste Private Bank

Rabobank mag zich ‘Private Bank van het jaar 2023’ noemen. Een onafhankelijke jury heeft ons op 28 maart 2024 uitgeroepen tot winnaar van de IEX Gouden Stier in de categorie Private Bank. Daar zijn we ongelooflijk trots op!

Waardering van beleggers en vakjury

De Gouden Stier is een jaarlijkse prijs van het toonaangevende beleggersplatform IEX. De genomineerden worden bepaald op basis van een onderzoek onder 5.500 beleggers. Rabobank Private Banking behoort daarin tot de best beoordeelde private banks.

Uit dat selecte groepje heeft een onafhankelijke vakjury de winnaar van de Gouden Stier gekozen. Het felbegeerde gouden beeldje is dus voor Rabobank. De jury is vooral te spreken over de no-nonsense aanpak bij Rabobank en over de sterke beleggingsresultaten.

Ook is de jury onder de indruk van Rabo TijdslotSparen, een innovatieve dienst die we in 2023 hebben geïntroduceerd.

Erkenning en motivatie

“De Gouden Stier is een heel mooie erkenning voor het geweldige werk afgelopen jaren voor onze Private Banking klanten”, reageert hoofd Private Banking & Wealth Management Matthé van Tour.

"Naast de mooiste coöperatieve Private Bank zijn we nu ook de beste Private Bank”, voegt directeur Vermogensopbouw Sybelle Gielisse eraan toe. “Deze award motiveert ons om te versnellen met de Private Bank, met de focus op groei. Groei door betere samenwerking met de zakelijke tak van de bank, door de service voor onze klanten te blijven verbeteren en door de juiste producten door te ontwikkelen.”

Ondernemer in deuropening

Word Private Banking klant bij Rabobank

Nieuwsgierig geworden naar Private Banking bij Rabobank? Onze Private Bankers staan voor je klaar en bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.