Private Banking - vermogend stel zit op een terras

Private Banking

Jouw wensen en doelen zijn het startpunt van onze relatie. Samen zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst. Dit doen we door onze jarenlange ervaring te bundelen met de kennis van nu. Bij Rabo Private Banking krijg je advies op maat, zodat jouw vermogen in goede handen is.

Waarom Private Banking bij Rabobank?

Illustratie onderzoek

Je financieel plan als uitgangspunt

We helpen je graag met het maken van een Plan voor de Toekomst. Met een goed plan heb je een compleet beeld en een duidelijke route naar jouw financiële doelen en dromen. Dat geeft je rust en inzicht.

Illustratie laptop met pijl

Je vermogen in goede handen

Door de ervaring en kennis van onze experts is je vermogen in goede handen. Onze klanten profiteren al jaren van solide resultaten door de krachtige combinatie van risicobeheersing en wetenschappelijk onderbouwde beleggingskeuzes.

Illustratie kopjes met papieren

Service op maat: digitaal én persoonlijk

Altijd en overal je bankzaken inzien en regelen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Via onze exclusieve Private Banking Desk heb je snel contact met de juiste specialist. Zo staan we altijd voor je klaar.

Wat is Private Banking?

Private Banking is persoonlijke aandacht en advies op maat om het beste uit je zakelijke en privé vermogen te halen. Wij helpen je met oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en levensfase. Wil je weten bij welk minimaal vermogen onze Private Bankers voor je klaar staan?

Wat kunnen wij als Private Bank voor jou betekenen?

Vermogenden
Ondernemers
Woningbezitters

Klaar voor de toekomst?

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze Private Bankers staan voor je klaar en helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek.

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!