Man en vrouw op terras

Private Banking

Jouw wensen en doelen zijn het startpunt van onze relatie. Samen zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst. Dit doen we door onze jarenlange ervaring te bundelen met de kennis van nu. Je krijgt advies op maat, zodat jouw vermogen in goede handen is.

Waarom Private Banking bij Rabobank?

Illustratie onderzoek

Je financieel plan als uitgangspunt

We helpen je graag met het maken van een Plan voor de Toekomst. Met een goed plan heb je een compleet beeld en een duidelijke route naar jouw financiële doelen en dromen. Dat geeft je rust en inzicht.

Illustratie laptop met pijl

Je vermogen in goede handen

Door de ervaring en kennis van onze experts is je vermogen in goede handen. Onze klanten profiteren al jaren van solide resultaten door de krachtige combinatie van risicobeheersing en wetenschappelijk onderbouwde beleggingskeuzes.

Illustratie kopjes met papieren

Service op maat: digitaal én persoonlijk

Altijd en overal je bankzaken inzien en regelen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Via onze exclusieve Private Banking Desk heb je snel contact met de juiste specialist. Zo staan we altijd voor je klaar.

Wat kunnen wij als Private Bank voor jou betekenen?

Vermogenden Ondernemers Woningbezitters

Klaar voor de toekomst?

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze Private Bankers staan voor je klaar en helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek.