Wie zijn de experts?

Carice van Houten

Carice van Houten van GoT over wat je verdient met acteren | PASSI AfterClass

CARICE VAN HOUTEN - Actrice en producent

AfterClass acteren

Carice brak in 2002 bij het grote publiek door met haar hoofdrol in de film Minoes. Sindsdien heeft ze niet stilgezeten met rollen in films als Zwartboek en de internationale hitserie Game of Thrones. Maar ook met zang en het zelf produceren van films. Met meerdere Gouden Kalveren op zak, behoort ze tot de Nederlandse top en is ze ook in de internationale filmindustrie een bekende naam.

Carice van Houten

Producer Jack $hirak geeft gouden tips voor beginnende producers | PASSI AfterClass

Carice van Houten

Danielle Cathari over fashion design en haar collab met Kendall Jenner | PASSI AfterClass

Ontwikkelen van talent met PASSI AfterClass

In PASSI AfterClass, op het YouTube kanaal van PASSI, nemen drie experts de kijkers mee in hun weg naar de top; van of ze voorbeeldige leerlingen waren op school tot hoe ze nu een succesvolle onderneming runnen. En die weg zit vol tips.

Ervaringsverhalen: Wat heb je nodig om te beginnen, wat zijn handige producten om aan te schaffen en welk startkapitaal heb je nodig? Je hoor het in de persoonlijke verhalen. Skills leren: Ieder vakgebied kent essentiële skills, leer er een aantal die goed van pas kunnen komen.

Challenge (gesloten)

Jongeren tussen de 13 en 17 jaar hebben meegedaan aan de challenge van hun favoriete expert. Drie winnaars hebben 30 minuten de tijd gehad om via Instagram Live met de expert verder te praten over hun passie en nog meer tips & tricks te krijgen.

PASSI, onderdeel van de Rabo JongerenRekening

Een betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar om te bankieren, maar wel met een toeziend oog als ouder.