Private Banking

Private Banking bij de Rabobank

U wilt het beste uit uw vermogen halen. Dan is het prettig als er iemand in de buurt is met een goed advies. Bij Rabobank Private Banking bent u hiervoor aan het goede adres. Dankzij onze kennis en expertise staat u er niet alleen voor bij het maken van uw financiële keuzes op de weg naar uw persoonlijke doelen.

Aandacht voor uw vermogen

Echt vermogen vraagt om toewijding. Daarom heeft u bij Vermogensmanagement van de Rabobank een vast team van specialisten. Daadkrachtige vakmensen die steeds vooruitkijken en handelen. Samen met u werken we aan een persoonlijk Vermogensplan waarmee we uw financiële situatie in de gaten kunnen houden en verbeteren als dat nodig is. Zo blijft u op koers om uw doelen te behalen.

Meer over Vermogensmanagement

Het begint met kennis van zaken

U kunt erop vertrouwen dat wij op de hoogte zijn van de actuele economische ontwikkelingen, beurskoersen en financiële mogelijkheden. Heeft u een week het nieuws niet gevolgd? Geen probleem, want wij zijn helemaal bij. En wij delen deze kennis graag met u.

Klantteam Vermogensmanagement

De kracht van een team

Bij Rabobank Vermogensmanagement heeft u uw eigen team van specialisten dat met u meedenkt en uw vermogen voor u beheert. Daadkrachtige vakmensen die steeds vooruitkijken en handelen. Zo zorgen we dat u op koers blijft om uw doelen te behalen. In deze video stellen we de rollen uit het team kort aan u voor.

Contact

Rabobank