Uw vermogen

Ervan verzekerd zijn dat uw vermogen in de beste handen is.

Uw vermogen is meer dan een hoeveelheid geld; het vertelt een deel van uw persoonlijke geschiedenis. Ook wat u met uw vermogen voor ogen heeft, is puur persoonlijk. Wij kijken samen met u hoe u uw wensen en ambities kunt realiseren. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Vermogensmanagement

U wilt ervan verzekerd zijn dat uw vermogen in de beste handen is. Vermogensmanagement biedt u toegang tot een vast team van specialisten. Zij geven u inzicht in de haalbaarheid van uw wensen en  bieden oplossingen voor uw specifieke vermogensvraagstukken. Ook houden zij uw vermogen permanent in de gaten en attenderen en adviseren u tijdig als dat voor u belangrijk is.

Meer lezen over Vermogensmanagement

Deeladviezen Vermogensplanning

Wij begrijpen dat u de financiële zaken rondom uw vermogen zelf wilt en kunt overzien. U heeft daarom geen behoefte aan permanente begeleiding. Wel wilt u over bepaalde vraagstukken specialistische kennis kunnen inschakelen op het moment dat u dat nodig vindt. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om voor een aantal vraagstukken een gespecialiseerde vermogensplanner in te schakelen.

Meer lezen over Deeladviezen Vermogensplanning

Financiële Planning

Financiële Planning biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de haalbaarheid van uw wensen en hoe u uw wensen kunt realiseren.

Meer lezen over Financiële Planning