Klantverhalen Lease - Hack Harvest - Willem Hack

Welkom bij Vermogensmanagement

Vermogen vraagt meer

Vermogen vraagt aandacht. Doorvragen. Luisteren. Ook naar wat u niet zegt. We willen weten wat u beweegt. Daarom staat er bij de Rabobank een team van specialisten voor u klaar. Een toegewijd team dat steeds vooruit kijkt. Samen met u werken we aan een persoonlijk Vermogensplan waarmee we uw financiële situatie continu in de gaten kunnen houden en verbeteren als dat nodig is. Welkom bij Vermogensmanagement van de Rabobank.

Maak een afspraak

Financiële beslissingen vragen inzicht

Wat u wilt bereiken met uw vermogen is heel persoonlijk. Vermogensplanning gaat over hoe u uw vermogen kunt laten werken voor uw persoonlijke doelen. Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw ambities en waar maakt u zich misschien zorgen over?

De vermogensplanners van Rabobank kunnen u met verschillende vermogensvraagstukken helpen. Zij geven u graag inzicht in uw financiële situatie en uw mogelijkheden zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Beleggen bij de Rabobank

Wilt u een optimaal rendement uit uw vermogen halen maar u heeft niet de tijd, interesse en expertise om dat zelf te doen? Dan kunt u het beheer van uw beleggingen uitbesteden aan experts. Of wilt u zelf graag de regie houden over uw beleggingen? Maar bent u wel geïnteresseerd in de financiële markten en spart u graag over de concrete invulling van uw beleggingsportefeuille met een expert?

Maak een afspraak

Rabo Beheerd Beleggen Exclusief

  • Beleggen op basis van uw vermogensplan
  • Laten beleggen met een persoonlijke beleggingsspecialist
  • Wereldwijd goed gespreide beleggingsportefeuille
Meer over Rabo Beheerd Beleggen Exclusief

Rabo Advies Beleggen

  • Beleggen op basis van uw vermogensplan
  • Met beleggingsadvies van een persoonlijke beleggingsspecialist
  • Breed assortiment, ook duurzame producten
Meer over Rabo Advies Beleggen

Individueel Vermogensbeheer

Heeft u specifieke wensen voor de invulling van uw beleggingsportefeuille of bent u gebonden aan regels voor de invulling van uw portefeuille? Dan kunt u bij ons kiezen voor Individueel Vermogensbeheer.

Ontdek wat uw vermogen voor u kan doen

Wij vertellen u graag wat Vermogensmanagement voor u kan betekenen. Vermogensmanagement is geschikt voor vermogens vanaf € 500.000.

Maak een afspraak