Ondernemer in deuropening

De coöperatieve Private Bank voor ondernemers

Vermogen in je onderneming kan zowel werken voor je bedrijf als voor jezelf. Als Private Bank helpen wij jou en je onderneming verder. Van vermogensgroei en -behoud tot bedrijfsoverdracht. Ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Dit kun je van ons als Private Bank verwachten

We snappen de uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan loopt en denken daarom graag met je mee. Onze Private Bankers hebben jarenlange ervaring en helpen je met persoonlijk advies bij vraagstukken rondom jouw zakelijke en privé vermogen. Daarnaast heb je toegang tot uitgebreide marktkennis en profiteer je van ons grote netwerk. Wij zijn er voor je bij een zakelijk vrij besteedbaar vermogen vanaf € 250.000.

Illustratie kopje koffie met computermuis

Onze specialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies

Als ondernemer heb je soms complexe vraagstukken over je vermogen. Wij helpen je daar graag bij. Zo zorgen we dat je altijd met je zakelijke adviseur en de juiste specialist aan tafel zit. Ook werken onze specialisten samen met jouw accountant en/of fiscalist, zodat we je kunnen helpen met oplossingen die bij jou en je bedrijf passen.

Als bank van ondernemend Nederland hebben we veel ervaring met vraagstukken over bedrijfsoverdracht. Voor vragen rondom zakelijk beleggen ben je in goede handen bij onze beleggingsspecialisten. Welk vraagstuk je ook hebt, wij staan altijd voor je klaar. Samen behalen we jouw doelen.

Illustratie zon en parasol

Plan voor de Toekomst: geeft rust en inzicht

Wij zorgen dat jij als ondernemer klaar bent en blijft voor de toekomst. In een persoonlijk gesprek kijken we naar jouw financiële situatie, wensen, doelen en dromen. Zo heb je een compleet beeld van wat je wilt bereiken, of alles goed geregeld is en hoe wij jou hiermee kunnen helpen.

Na het gesprek kun je kiezen om jouw plannen verder uit te werken met bijvoorbeeld het Vermogensplan of Rabo Financieel Plan. Meer weten over jouw Plan voor de Toekomst en de mogelijkheden daarna?

Illustratie stoelen

Directe lijn voor al je vragen: de exclusieve Private Banking Desk

Via de Rabo App of Rabo Online Bankieren kun je gemakkelijk zelf je bankzaken regelen en inzien. Zo blokkeer je bijvoorbeeld eenvoudig je pinpas als je deze kwijt bent geraakt. Kom je er niet uit, dan kun je bij de Private Banking Desk terecht. Dit is een directe lijn voor al je vragen of voor het maken van een afspraak met één van onze Private Bankers.

Lampje

Kennis en netwerk: ondernemers helpen elkaar verder

Wij helpen jou als ondernemer graag met onze kennis en ons netwerk. Want van samenwerken worden we allemaal beter. Als bank voor ondernemend Nederland hebben wij, samen met onze klanten, de kennis, tools en tips om sterk te ondernemen én te groeien.

Kom tijdens onze netwerkevents met andere ondernemers in contact en leer van elkaar. Van online webinars tot fysieke events, allemaal met uiteenlopende thema’s.

Familie op het strand

5 redenen voor Private Banking bij Rabobank

Een nuchtere Private Bank die niet alleen het hoofd, maar ook het hart op de juiste plek heeft. Dat is waar wij voor staan. Twijfel je nog? Bekijk onze 5 redenen om te kiezen voor Private Banking bij Rabobank en ontdek waar wij nog meer voor staan.

Bekijk 5 redenen voor Private Banking bij Rabobank
Ondernemer in deuropening

Word Private Banking klant bij Rabobank

Nieuwsgierig geworden naar Private Banking bij Rabobank? Onze Private Bankers staan voor je klaar en bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!

phone

Hulp nodig?