Rabo Financieel Plan

Dromen en doelen voor de toekomst, we hebben ze allemaal. Misschien wil je een mooie reis maken, je droomhuis kopen of je kinderen financieel ondersteunen bij hun studie. Wat je dromen en doelen ook zijn, met Rabo Financieel Plan krijg je snel inzicht in je mogelijkheden. Zo weet je wat je vandaag al kunt doen voor je doelen van morgen.

Maak zelf eenvoudig en online een financieel planSnel inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatieKrijg suggesties op maat, als dat nodig is

De belangrijkste kenmerken van Rabo Financieel Plan

Illustratie mobiel met handen

Eenvoudig, online en snel

Zelf een financieel plan maken was nog nooit zo eenvoudig. Binnen 15 minuten weet je al of je doelen en dromen voor de toekomst haalbaar zijn en wat je eventueel kunt doen om dit te bereiken.

Illustratie dartboard

Gericht op jouw doelen

Of het nu gaat om het betalen van de studie van je kind, een vakantiewoning kopen of later net zo comfortabel kunnen leven als nu. Jij kiest de doelen die voor jou belangrijk zijn. Je kunt ook je eigen doelen aanmaken.

Klembord met afvink papier

Persoonlijke suggesties

Zijn je doelen voor de toekomst nog niet haalbaar? Dan geven we je persoonlijke suggesties zodat je zelf kunt kiezen welke acties je wilt ondernemen om je doelen te bereiken.

Placeholder video Rabo Financieel Plan

“Veel mensen verdiepen zich niet graag in hun financiën. Met Rabo Financieel Plan maken we dit juist heel eenvoudig. Het geeft rust om te weten dat je vandaag de goede dingen doet voor je doelen van morgen.”

Martijn Hombergen

Productmanager - Inkomen voor later

Wat als je situatie verandert?

Je persoonlijke situatie kan altijd veranderen. Bijvoorbeeld omdat je zelf bepaalde keuzes maakt of omdat je iets overkomt. Dit kan financiële gevolgen hebben. Met Rabo Financieel Plan krijg je inzicht in de financiële gevolgen van bepaalde keuzes of gebeurtenissen.

Wat als…

je geld over hebt? Ontdek wat je geld opbrengt als je dit gebruikt om bijvoorbeeld te sparen, te beleggen, (extra) af te lossen op je hypotheek of je huis te verduurzamen. jij overlijdt? Bekijk wat voor gevolgen dit heeft voor de inkomsten en uitgaven van je partner en ontdek welke eventuele mogelijkheden er zijn. je partner overlijdt? Krijg inzicht in wat voor gevolgen dit heeft voor jouw inkomsten en uitgaven en bekijk wat je kunt doen om eventuele financiële zorgen te voorkomen.

Maak in 4 stappen je eigen financieel plan

1

Verzamel eenvoudig je financiële gegevens

Dit lijkt misschien veel werk, maar dat is het niet. We laden automatisch de gegevens in van jouw Rabobank rekening die bij ons bekend is.

2

Stel je doelen in

Vul je doelen in en krijg direct inzicht of deze haalbaar zijn. Zo weet je snel of het nodig is om in actie te komen om je doelen te bereiken.

3

Krijg suggesties op maat

Wanneer je doelen voor de toekomst nog niet haalbaar zijn, ontvang je van ons een aantal persoonlijke suggesties.

4

Voer de acties uit

Tijd om aan de slag te gaan. Je weet nu welke acties je kunt ondernemen om je doelen voor de toekomst te bereiken.

Illustratie mobiel

Waar vind ik Rabo Financieel Plan?

Rabo Financieel Plan is te vinden in de Rabo App en via Rabo Online Bankieren. Ga naar het tabblad ‘Store’ en kijk onder het kopje ‘Slimmer met geld’. Klik vervolgens op ‘Rabo Financieel Plan’ en kom in de tool terecht.

Hoe werkt Rabo Financieel Plan?

Placeholder video Rabo Financieel Plan - Hoe werkt Rabo Financieel Plan?

Goed om te weten

Met Rabo Financieel Plan krijg je inzicht en suggesties, geen advies. Wij geven ook geen fiscaal advies. Je kunt Rabo Financieel Plan alleen gebruiken als je Rabo Online Bankieren hebt. Hiervoor heb je een betaalrekening bij Rabobank nodig.

Veelgestelde vragen over Rabo Financieel Plan

Ga aan de slag met Rabo Financieel Plan

Ontdek vandaag nog of je doelen voor de toekomst haalbaar zijn. Voor vragen over Rabo Financieel Plan kun je het beste even met ons chatten of bellen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer