De belangrijkste kenmerken van Rabo Financieel Plan

Illustratie mobiel met handen

Eenvoudig, online en snel

Zelf een financieel plan maken was nog nooit zo eenvoudig. Binnen 15 minuten weet je al of je doelen en dromen voor de toekomst haalbaar zijn en wat je eventueel kunt doen om dit te bereiken.

Illustratie dartboard

Gericht op jouw doelen

Of het nu gaat om het betalen van de studie van je kind, een vakantiewoning kopen of later net zo comfortabel kunnen leven als nu. Jij kiest de doelen die voor jou belangrijk zijn. Je kunt ook je eigen doelen aanmaken.

Klembord met afvink papier

Persoonlijke suggesties

Zijn je doelen voor de toekomst nog niet haalbaar? Dan geven we je persoonlijke suggesties zodat je zelf kunt kiezen welke acties je wilt ondernemen om je doelen te bereiken.

Placeholder video Rabo Financieel Plan

“Veel mensen verdiepen zich niet graag in hun financiën. Met Rabo Financieel Plan maken we dit juist heel eenvoudig. Het geeft rust om te weten dat je vandaag de goede dingen doet voor je doelen van morgen.”

Martijn Hombergen

Productmanager - Inkomen voor later

Maak in 4 stappen je eigen financieel plan

1

Verzamel eenvoudig je financiële gegevens

Dit lijkt misschien veel werk, maar dat is het niet. We laden automatisch de gegevens in van jouw Rabobank rekening die bij ons bekend is.

Toon meer
2

Stel je doelen in

Vul je doelen in en krijg direct inzicht of deze haalbaar zijn. Zo weet je snel of het nodig is om in actie te komen om je doelen te bereiken.

Toon meer
3

Krijg suggesties op maat

Wanneer je doelen voor de toekomst nog niet haalbaar zijn, ontvang je van ons een aantal persoonlijke suggesties.

Toon meer
4

Voer de acties uit

Tijd om aan de slag te gaan. Je weet nu welke acties je kunt ondernemen om je doelen voor de toekomst te bereiken.

Toon meer
Illustratie mobiel

Waar vind ik Rabo Financieel Plan?

Rabo Financieel Plan is te vinden in de Rabo App en via Rabo Online Bankieren. Ga naar het tabblad ‘Store’ en kijk onder het kopje ‘Slimmer met geld’. Klik vervolgens op ‘Rabo Financieel Plan’ en kom in de tool terecht.

Hoe werkt Rabo Financieel Plan?

Placeholder video Rabo Financieel Plan - Hoe werkt Rabo Financieel Plan?

Goed om te weten

Met Rabo Financieel Plan krijg je inzicht en suggesties, geen advies. Wij geven ook geen fiscaal advies. Je kunt Rabo Financieel Plan alleen gebruiken als je Rabo Online Bankieren hebt. Hiervoor heb je een betaalrekening bij Rabobank nodig.

Veelgestelde vragen over Rabo Financieel Plan

Ga aan de slag met Rabo Financieel Plan

Ontdek vandaag nog of je doelen voor de toekomst haalbaar zijn. Voor vragen over Rabo Financieel Plan kun je het beste even met ons chatten of bellen.