Stellingen over geld: wat is jouw mening?

Rabobank ging op pad om verschillende stellingen over geld voor te leggen aan de mensen op straat. Hiermee willen we mensen stimuleren een gesprek te voeren over hun financiële situatie en te laten stilstaan bij hun financiële keuzes. Dat is niet altijd gemakkelijk en kan zelfs confronterend zijn. Maar praten over geldzaken wordt wél een stuk makkelijker wanneer je een vraagstuk of stelling voorgelegd krijgt. Iedere maand wordt een nieuwe stelling over geld gelanceerd. Wat is jouw mening hierover? Laat je inspireren door de reacties van andere mensen en bekijk de tip van Rabobank.

Stelling 2: ‘de hoge inflatie heeft invloed op mijn uitgaven’

Tip van Rabobank

Met budgetteren krijg je meer grip op je uitgaven. Handig, vooral nu het leven een stuk duurder wordt. De Rabo App functionaliteit “Budgets” helpt je hierbij. Maandelijks kun je budgetten toekennen aan verschillende categorieën, zoals kleding en boodschappen. En wist je dat je een alert kan instellen zodat je wordt geïnformeerd als je een budget overschrijdt? Zo houd je makkelijker grip op je uitgaven. Start zelf met budgetteren en ontdek de voordelen.

Stelling 1: ‘Ik weet precies wat ik waaraan uitgeef’

Tip van Rabobank

Door inzicht te krijgen in wat er maandelijks binnenkomt én wat er uitgaat, kun je precies zien wat je onder de streep overhoudt en waar je eventueel op kunt besparen. Inzicht in je geldzaken helpt je om bewuste geldkeuzes te maken. Wil jij ook meer overzicht krijgen in je financiën? Wij helpen je op weg met onze 6 stappen. Start vandaag nog.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer