Vrouw doet administratie aan tafel met man

Hulp bij geldzorgen

Heb je even geen overzicht in je geldzaken, loop je achter met betalingen of lig je wakker van geldzorgen? Het kan iedereen overkomen. Kom op tijd in actie! Dat lijkt misschien niet eenvoudig, maar de eerste stap is zo gezet. Wij kunnen je hierbij helpen.

Illustratie van een stapel geld

Praat met ons over je geldzorgen

Ook als het financieel tegenzit, staat de Rabobank voor je klaar. Als je geld- of betaalproblemen hebt of verwacht, blijf er dan niet te lang zelf mee zitten. Hoe eerder je ons vertelt over je geldzorgen, hoe beter we je kunnen helpen. Als je contact met ons opneemt, zoeken we samen naar een oplossing. Vul de coupon in en het team Hulp bij Geldzorgen neemt contact met je op.

Liever anonieme hulp bij geldzorgen?

Vind je het lastig om je geldzorgen met ons te delen? Vul dan anoniem een gratis test in op Geldfit.nl. In een paar minuten weet je precies hoe je er financieel voor staat. Op basis van de uitkomst krijg je passende tips en laten we je weten waar je hulp in jouw buurt kan vinden.

Pak je liever de telefoon? Dat kan ook, je kunt gratis en anoniem bellen met Geldfit naar 0800-8115. Je wordt op een persoonlijke en gepaste manier geholpen. Ze luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee, zodat jij financieel gezonder wordt. Belangrijk is dat je weet dat het gaat om een gratis en persoonlijk gesprek, waarbij je anoniem kan blijven.

Over Geldfit

Geldfit is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende organisaties waaronder Rabobank. Het doel van Geldfit is om mensen te helpen hun geldzaken fit te krijgen én te houden. Op Geldfit.nl doe je een korte anonieme test om te zien hoe je ervoor staat. Heb je alle vragen beantwoord? Dan krijg je tips over welke stappen je kunt zetten en welke organisaties bij jou in de buurt kunnen helpen bij je geldzaken. Je bepaalt zelf waar je gebruik van maakt.

Wist je dat?

Geldmunt

60% van de mensen

met geldproblemen heeft te maken met een grote verandering in het leven. Bijvoorbeeld scheiding, ontslag of ziekte.

Typemachine

1 op de 5 huishoudens

heeft lichte tot ernstige geldproblemen.

Spaarvarken

5 miljoen mensen

hebben geen spaargeld. Zij kunnen dus geen financiële tegenslagen opvangen.