Hulp bij een betalingsachterstand

Iedereen kan te maken krijgen met geldproblemen. Het is belangrijk dat je direct in actie komt. Heb jij een betalingsachterstand bij ons? Wij staan klaar om je te helpen.

Wij staan voor je klaar

Het kan iedereen overkomen: een betalingsachterstand. Bijvoorbeeld op:

je hypotheek je persoonlijke lening je doorlopend krediet je betaalrekening een combinatie van Rabobankproducten

Welke betalingsachterstanden je ook hebt en wat de reden ook is, wij staan voor je klaar. Door op tijd om hulp te vragen, voorkom je dat het probleem groter wordt.

Illustratie van een headset

Praat over je financiële problemen

Heb je een betalingsachterstand op je betaalrekening, hypotheek, persoonlijke lening of doorlopend krediet? Aarzel niet en neem contact op met onze adviseurs. Zij kunnen je helpen om:

inzicht te krijgen in je financiële situatie inzicht te krijgen in wat je zelf kunt doen om je betalingsachterstand op te lossen oplossingen te vinden die je verder helpen met je betalingsachterstand

Je kunt ons bellen op telefoonnummer 088-7271189 of online een terugbelafspraak maken.

Checkliste mit Geld

Hulp bij schulden

Praat over je financiële problemen

Zoek iemand die je vertrouwt en wees eerlijk. Vaak lucht dit al op en het geeft een duidelijker beeld van je situatie. De stap naar hulp, bijvoorbeeld van instanties, is daarna makkelijker gezet.

Neem contact op met je gemeente

Jouw gemeente is verplicht om je te begeleiden of door te verwijzen naar de juiste plek. De gemeente kijkt samen met jou naar je financiële situatie en wat je eventueel kunt verbeteren.

Breng ons op de hoogte

Onze adviseurs staan voor je klaar. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met verschillende tools en websites voor schulden en geldzorgen.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer