ondernemer staat in zijn zaak

Hypotheek voor ondernemers

Bij het kopen van een huis speelt het inkomen een grote rol. Jouw inkomen als zzp’er of ondernemer is niet altijd eenvoudig op te geven. Gelukkig snappen wij dit als geen ander. Doordat wij zelf een inkomen uit jouw onderneming voor je kunnen vaststellen, is er bij ons vaak méér mogelijk dan je denkt. Ook als startende ondernemer vanaf 6 maanden. Door onze scherpe voorwaarden, deskundigheid en persoonlijke aanpak zijn we dé hypotheekverstrekker voor de ondernemer. Benieuwd wat Rabobank voor jou kan betekenen? Lees verder of maak alvast een eerste berekening.

Daarom zijn wij dé hypotheekverstrekker voor ondernemers

Volledige service waarbij onze specialisten een inkomensverklaring voor je opstellen Deskundig advies speciaal voor ondernemers Uitgebreide mogelijkheden ook voor startende ondernemers vanaf 6 maanden
ondernemer staat in zijn zaak

Mogelijkheden voor verschillende ondernemerssituaties

Voor het afsluiten van een hypotheek heb je een Inkomensverklaring Ondernemer nodig. De één is een ervaren ondernemer in een VOC, de ander is pas 6 maanden aan de slag als zzp'er. Elke situatie is anders en dat snappen wij. Benieuwd hoe we hiermee omgaan bij het bepalen van jouw Inkomensverklaring Ondernemer en hoe je deze kunt aanvragen?

Daarom kiezen ondernemers voor een Rabobank hypotheek

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wij stellen zelf jouw Inkomensverklaring Ondernemer op

Vaak moet je een Inkomensverklaring Ondernemer door een externe partij laten opmaken. Rabobank heeft echter haar eigen IKV specialisten die dit voor jou doen. Dat scheelt!

Illustratie geld

Vanaf 6 maanden ondernemerschap

Als je jouw werkzaamheden uit loondienst voortzet in je eigen bedrijf, kun je in sommige gevallen al vanaf 6 maanden ondernemerschap een hypotheek krijgen.

We zijn er ook als het tegenzit

NHG hypotheek mogelijk vanaf 1 jaar

Voor ondernemers die 1 jaar aan het ondernemen zijn, is het ook mogelijk een NHG hypotheek aan te vragen.

Veelgestelde vragen

Ga met ons in gesprek

Of je nu behoefte hebt aan een gratis oriënterend gesprek of persoonlijk advies, een afspraak maken is gemakkelijk en snel.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer