Tractor in het weiland

Financiële planning voor agrarische ondernemers

Een financieel plan geeft inzicht in je situatie en is een houvast voor je financiële toekomst, zeker als je (deels) overweegt om te stoppen met je bedrijf. Het brengt je mogelijkheden in kaart en helpt je bij te maken van financieel bewuste keuzes.

Financiële planning: strategie voor je vermogen

Met een financieel plan breng je wensen en doelen in kaart en maak je een inschatting in hoeverre deze haalbaar zijn. Wat wil je bijvoorbeeld doen met het vermogen dat vrijkomt als je je bedrijf (deels) verkoopt? Denk aan doelen als:

Spaarpot opbouwen voor een gevoel van vrijheid; Geld opzij zetten voor de studie/huisvesting van je kinderen; Eerder stoppen met werken
Tractor in het weiland

‘Het is belangrijk dat je adviseurs om je heen verzamelt die je vertrouwt’

Familie Van de Weijer heeft na een periode van onzekerheid besloten om te stoppen met hun bedrijf. ‘Een financieel plan gaf inzicht in onze wensen voor de toekomst en onze financiële situatie. Hierdoor konden we weloverwogen beslissingen nemen’.

Lees hun verhaal

Samen kijken naar je financiële toekomst

Met een financieel plan kunnen we gemakkelijk zien of je op de juiste weg zit. Misschien is bijsturing nodig, of zijn je doelen veranderd? Door dit plan komen we stap voor stap dichter bij het bereiken van jouw toekomstplannen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar, voor vragen over jouw financieel plan, of wanneer er een verandering van koers komt door bijvoorbeeld een nieuw doel of een zakelijke kans die je wilt aangrijpen.

Je financiële planning goed geregeld

Samen analyseren we je financiële situatie en bepalen we het rendement dat je nodig hebt om je doelen te realiseren. Zo houd je volledig de regie over je financiële toekomst.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer