Gezin in tuin

De coöperatieve Private Bank voor woningbezitters

Wij helpen jou als woningbezitter naar een financieel gezonder leven. Zo zit je vermogen straks niet alleen in stenen, maar kun je later ook leven zoals jij dat wil. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Dit kun je van ons als Private Bank verwachten

Misschien denk je: 'Private Banking, dat is toch niet voor mij?' Wellicht omdat je jezelf niet als vermogend ziet, of omdat je vermogen voornamelijk ‘in de stenen’ zit. Maar met een actuele hypotheek bij Rabobank vanaf € 500.000, word je bij ons wel degelijk als vermogend gezien.

Je krijgt bij ons nuchter en professioneel advies, zonder poespas. Samen brengen we jouw wensen en doelen in kaart en helpen we jouw dromen waar te maken. Onze Private Bankers denken graag met je mee en geven advies op maat, zodat jij klaar bent voor de toekomst.

Illustratie koffiebekers

Advies op maat van de juiste specialist

Een team van Private Bankers staat voor je klaar. Zo heb je, afhankelijk van je vraag of situatie, altijd contact met de juiste specialist. Wil je bijvoorbeeld beginnen met beleggen, of beleg je al bij Rabobank maar heb je een complex vraagstuk? Dan kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van onze beleggingsspecialisten. Zij weten hoe belangrijk juiste zorg en aandacht voor je vermogen is.

Maar ook voor vraagstukken over je hypotheek of je pensioen ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Wij helpen je om je vermogen ook buiten je stenen op te bouwen en te behouden door advies te geven op basis van jouw persoonlijke financiële situatie.

Illustratie wegwijzer

Plan voor de Toekomst: de basis van onze relatie

De hectiek van het dagelijks leven neemt het soms over. Nadenken over de toekomst schiet er dan bij in. Daarom zijn wij er om jou te helpen. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw doelen en dromen. Ook kijken we of al je zaken goed geregeld zijn. Zo krijg je een compleet beeld van onder andere je vermogen, hypotheek en pensioen.

Wil je na dit gesprek je plannen verder uitwerken en bekijken of jouw doelen haalbaar zijn? Dat kan met Rabo Financieel Plan. Met deze online tool krijg je gemakkelijk inzicht in jouw financiële situatie en mogelijkheden.

Illustratie koptelefoon

De exclusieve Private Banking Desk: één lijn voor vragen en afspraken

Je kunt je dagelijkse bankzaken natuurlijk gemakkelijk zelf regelen via Rabo Online Bankieren of de Rabo App. Heb je een vraag waar je online of via de Rabo App niet uitkomt? Geen zorgen. Bij de Private Banking Desk helpen we je graag verder. Ook als je in contact wil komen met een Private Banker voor een persoonlijke afspraak. Zo heb je een directe lijn voor je vragen en word je snel geholpen.

Springende muntjes

Webinars met uiteenlopende thema’s

Wij delen graag onze kennis met onze klanten, ook digitaal. Daarom ontvang je regelmatig uitnodigingen voor onze webinars. Zo blijf je op de hoogte van de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast doe je kennis op over verschillende onderwerpen die je mogelijk interessant vindt. Van thema's als ‘Bereik meer met je geld’ tot duurzame investeringen voor je woning.

Familie op het strand

5 redenen voor Private Banking bij Rabobank

Bij Rabobank vinden we het belangrijk om met je mee te denken over al je vermogensvragen, zodat we samen jouw doelen behalen. We zijn een nuchtere Private Bank, met aandacht voor jou én de samenleving. Meer weten over waar wij voor staan? Bekijk onze 5 redenen om te kiezen voor Private Banking bij Rabobank.

Bekijk 5 redenen voor Private Banking bij Rabobank
Gezin in tuin

Kies voor Private Banking bij Rabobank

Meer weten over wat wij voor jou als woningbezitter kunnen betekenen? Onze Private Bankers bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.

IEX Gouden Stier - Beste Private Bank 2023

Winnaar IEX Gouden Stier - beste Private Bank 2023

Het beleggersplatform IEX heeft op basis van consumentenonderzoek Rabobank uitgeroepen tot Beste Private Bank van het jaar 2023. We zijn dankbaar voor de mooie beoordeling en trots op deze titel!

phone

Hulp nodig?