Rabo PinBox Huur

Huur uw pinautomaat

Met de Rabo PinBox huurt u een pinautomaat van de Rabobank. U hoeft niet zelf te investeren in een pinautomaat. En u heeft alles in één keer geregeld om pinbetalingen (Maestro en V PAY) te kunnen accepteren. In de Rabo OmniKassa 2.0 kiest u zelf welk type pinautomaat u huurt. Daarnaast kunt u uw pintransacties als bundel vooraf inkopen. Door het vaste maandbedrag weet u precies wat u betaalt.

Voordelen Rabo PinBox Huur

 • Geen investering in een pinautomaat
 • Geschikt voor contactloos betalen
 • Uw pinbetalingen de volgende dag op uw rekening

Heeft u al Rabo OmniKassa 2.0? Vraag dit (extra) product dan gemakkelijk aan via het OmniKassa dashboard.

In de Rabo OmniKassa kiest u uit 3 verschillende pinautomaten

Rabo PinBox Compact

 • Op deze eenvoudige pinautomaat voert u handmatig de pinbetaling in. Daarna draait u de pinautomaat naar uw klant
 • Voor een vaste locatie
 • Uw klant kan (contactloos) pinnen.
 • Vooral geschikt bij een beperkt aantal pintransacties.

Huur € 26,00 per mnd
(exclusief BTW)

Rabo PinBox Vast

 • Deze pinautomaat bestaat uit een kassiersdeel en een klantdeel.
 • Voor een vaste locatie
 • Uw klant kan (contactloos) pinnen.
 • Geschikt bij grotere aantallen pintransacties.

Huur € 35,00 per mnd
(exclusief BTW)

Rabo PinBox Mobiel

 • De huur is inclusief de kosten voor de datacommunicatie.
 • Uw klant kan (contactloos) pinnen.
 • Is voor mobiele beroepen. Bij uitstek geschikt op bijvoorbeeld de markt, in de taxi, op beurzen en in de horeca.

Huur € 39,00 per mnd
(exclusief BTW)

Uw pintransactie zichtbaar in uw Rabo OmniKassa 2.0

Uw Rabo PinBox huurt u via uw Rabo OmniKassa 2.0. Als u nog geen Rabo OmniKassa 2.0 heeft, dan ontvangt u deze automatisch bij uw aanvraag. Als u meerdere Rabo PinBoxen huurt, kunt u zelf bepalen op welke wijze u de pintransacties bijgeschreven wilt hebben. U ontvangt de pinbetalingen de volgende dag. Uw Rabo OmniKassa 2.0 dashboard geeft u inzicht in uw pinbetalingen en eventuele online betalingen. Ook kunt u binnen Rabo OmniKassa 2.0 andere online- en pinproducten zoals de Rabo SmartPin aanschaffen. U ontvangt Rabo OmniKassa 2.0 en het dashboard kosteloos bij uw Rabo PinBox.

Lees meer over Rabo OmniKassa 2.0.

U kunt Rabo PinBox Huur aanvragen in 3 stappen

Nadat u de 3 stappen hebt afgerond heeft u de PinBox Huur na 5 werkdagen in huis.

Stappenplan PinBox Huur

Kenmerken

Welke Rabo PinBox past het beste bij uw situatie?
 • U betaalt voor de Rabo PinBox een vast maandbedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het type pinautomaat dat u heeft gekozen.
 • Het huurbedrag is exclusief de transactiekosten voor pinnen. Standaard betaalt u een tarief per pintransactie. U kunt ook kiezen voor een bundel met pintransacties; het Rabo PinTegoed.
 • U kunt ook uw buitenlandse klanten met hun pinpas laten betalen. De Rabo PinBox accepteert namelijk betalingen van Maestro en V PAY.
 • Inclusief 24/7 Service en helpdesk
 • U kunt Retourpinnen aanvragen per Rabo PinBox. Hier zijn kosten aan verbonden.

Van aanvragen naar gebruik

Van aanvraag tot gebruik

1. Aanvragen

U vraagt uw Rabo PinBox aan in uw Rabo OmniKassa. Hiervoor selecteert u het verkooppunt waarvoor u de Rabo PinBox wilt aanvragen en kiest u het type pinautomaat dat u wilt huren. Als u nog geen Rabo OmniKassa heeft, dan sluit u deze automatisch af bij uw eerste aanvraag. Nadat u de Rabo OmniKassa overeenkomst heeft getekend, kunt u in een aantal stappen uw Rabo OmniKassa zelf samenstellen. Nadat u uw winkel en verkooppunt heeft ingevuld, geeft u aan dat u pinbetalingen wilt kunnen ontvangen, en selecteert u de Rabo PinBox van uw keuze. U krijgt de Rabo PinBox binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

2. Installeren

U installeert de pinautomaat eenvoudig zelf via en met behulp van een duidelijke korte handleiding. Na deze installatie is uw Rabo PinBox direct klaar voor gebruik. Als u vragen heeft tijdens de installatie kunt u contact opnemen met de Support Team Rabo OmniKassa.

3. Gebruik van uw pinautomaat

Als u uw klanten wilt laten pinnen, voert u het bedrag in op uw pinautomaat. Als het ingevoerde bedrag akkoord is toetst u op de “akkoord” toets. Hierna kan uw klant pinnen. De pinautomaten van Rabo PinBox zijn geschikt voor contactloos pinnen. Zodra de pintransactie succesvol is afgerond, geeft de pinautomaat dit aan en wordt automatisch een bon geprint.

4. Uitbetaling omzet

De volgende dag wordt uw omzet bijgeschreven op uw rekening. Dit zijn alle pintransacties die u tussen 0.00 uur en 23.59 uur heeft geaccepteerd. Ook in het weekend en op feestdagen. U ontvangt de geslaagde pinbetalingen in uw OmniKassa uitbetaling. Zonder inhouding van kosten. Deze uitbetaling kan op contractniveau, per winkel of per verkooppunt. In het dashboard van uw Rabo OmniKassa kunt u dit zelf instellen. U ziet de pintransacties terug in het dashboard van uw Rabo OmniKassa.

Service

Voor vragen over de Rabo PinBox kunt u contact opnemen met het Support Team Rabo OmniKassa op telefoonnummer 030-2131311. U kunt het Support Team Rabo OmniKassa op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur bereiken en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Buiten deze openingstijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de leverancier van de pinautomaat. Mailen kan ook.

Stuur een e-mail

Kosten

Huur pinautomaat

U betaalt voor de Rabo PinBox een vast maandbedrag. De huur is afhankelijk van het type pinautomaat.

Rabo Pinbox Compact* € 26,00 per maand
Rabo Pinbox Vast* € 35,00 per maand
Rabo Pinbox Mobiel* € 39,00 per maand
Optioneel: Retourpinnen € 3,60 per maand

Administratiekosten

geen (als u binnen 3 maanden stopt zijn de administratiekosten € 129)

Dit product valt onder het Rabo Startersvoordeel. Met het Rabo Startersvoordeel kosteloos uitproberen zolang uw Startersvoordeel loopt.
Huurbedragen zijn exclusief 21% BTW

* Indien de Rabo PinBox Huur na afloop van de huurtermijn niet wordt geretourneerd, zal een vergoeding voor de geleden schade in rekening worden gebracht. Deze vergoeding is € 120,00 voor Rabo PinBox Compact, € 150,00 voor Rabo PinBox Vast en € 200,00 voor Rabo PinBox Mobiel.

Het Rabo Startersvoordeel

Transactiekosten pinnen

Aan pintransacties zijn kosten verbonden. U betaalt standaard een tarief voor de pinbetalingen. U ontvangt de geslaagde pinbetalingen als onderdeel van de OmniKassa uitbetaling. U heeft de keuze uit een bijschrijving per contract, winkel of verkooppunt

Kosten per pintransactie € 0,055 per transactie
Kosten bijschrijving  € 0,25 per omzet bijschrijving
Optioneel: kosten Retourpinnen Optioneel: €0,06 per transactie

Rabo PinTegoed

In plaats van kosten per pintransactie kunt u ook kiezen voor Rabo PinTegoed. Hierbij koopt u vooraf een bundel pintransacties. Bij een optimaal gebruik van uw bundel profiteert u van een korting op de pinkosten en weet u vooraf wat u maandelijks betaalt.

Rabo PinTegoed 100 Bundel van 100 pintransacties per maand € 3,95 per maand
Rabo PinTegoed 250 Bundel van 250 pintransacties per maand € 9,95 per maand
Rabo PinTegoed 500 Bundel van 500 pintransacties per maand € 19,95 per maand
Rabo PinTegoed 1000 Bundel van 1000 pintransacties per maand € 39,95 per maand
Rabo PinTegoed 2000 Bundel van 2000 pintransacties per maand € 78,50 per maand
Rabo PinTegoed 5000 Bundel van 5000 pintransacties per maand € 190,00 per maand

Bekijk welke pinbundel bij u past

Heeft u in een maand meer dan de pintransacties in uw bundel? Dan geldt voor elke extra pintransactie een tarief van € 0,055. De pintransacties die u niet gebruikt uit uw Rabo PinTegoed, vervallen aan het einde van de maand.

Rabo Startersvoordeel

Dit product valt onder het Rabo Startersvoordeel.

Het Rabo Startersvoordeel

Heeft u al een pinoplossing van vóór september 2017?

Ook dan kunt u kiezen voor de nieuwe betaalmethoden en functionaliteiten van Rabo OmniKassa 2.0. Na uw aanvraag voor een online betaalmethode of een extra pinproduct voegen wij uw bestaande producten (Rabo PinBox, Rabo SmartPin, uw eigen pinautomaten en/of uw oude Rabo OmniKassa) automatisch toe aan Rabo OmniKassa 2.0. Zo heeft u al uw betaaloplossingen overzichtelijk bij elkaar in Rabo OmniKassa 2.0.

Lees meer over Rabo OmniKassa 2.0

Ik wil een extra Rabo PinBox aanvragen

Vragen over uw Rabo PinBox van vóór september 2017?

Rabo OmniKassa op te bestaan en wordt vervangen door onze vernieuwde Rabo OmniKassa 2.0, het dashboard voor al uw betaaloplossingen. Als u alleen gebruik maakt van Rabo PinBox Huur, kunt u hier gewoon gebruik van blijven maken. Rabo OmniKassa 2.0 heeft geen invloed op uw huidige gebruik. Als u naast uw Rabo PinBox ook Rabo OmniKassa 1.0 gebruikt, moet u voor 31 december 2018 overstappen naar Rabo OmniKassa 2.0 om online betalingen te kunnen blijven ontvangen. Uw Rabo PinBox nemen wij automatisch voor u mee in de overstap, zodat u alles in één overzichtelijk dashboard heeft.

Meer over Rabo Omnikassa 2.0 en overstappen

Huurvoorwaarden Rabobank Betaalterminal

Voorwaarden

 • U heeft een zakelijke rekening bij de Rabobank voor de aanvraag van de Rabo OmniKassa.
 • Kiest u voor de Rabo PinBox, dan sluit u een jaarcontract. Na het eerste contractjaar geldt een opzegtermijn van één maand.
 • In het eerste jaar heeft u een proefperiode van drie maanden. In deze proefperiode kunt u het huurcontract van Rabo PinBox opzeggen tegen betaling van € 129,00 administratiekosten.
 • De pinautomaat blijft eigendom van de Rabobank. Na het beëindigen van het huurcontract stuurt u de pinautomaat naar terug naar Rabobank. Als de pinautomaat niet wordt geretourneerd wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Algemene Voorwaarden Rabo OmniKassa 2018