Bancontact en V Pay toevoegen aan Rabo OmniKassa

V PAY en Bancontact worden in Nederland en in buurlanden steeds vaker gebruikt. Voeg deze online betaalmethoden daarom toe aan Rabo OmniKassa.

Bancontact en V PAY zijn online betaalmethoden voor uw webwinkel. In Nederland en omliggende landen neemt het gebruik van Bancontact en V PAY toe. U kunt deze betaalmethoden nu aanvragen en toevoegen aan uw online kassa Rabo OmniKassa. Het duurt ongeveer anderhalve week voordat de betaalmethoden zijn toegevoegd.

Bancontact en V PAY toevoegen aan uw Rabo OmniKassa

Kosten Bancontact en V PAY

U betaalt voor Bancontact en V PAY een betaalmethodetarief per transactie. Dat is exclusief de abonnementskosten en kassakosten van de Rabo OmniKassa.

Bancontact1,50% over het bedrag
V PAY1,50% over het bedrag

Installatie en gebruik

Heeft u de betaalmethodekeuze van uw Rabo OmniKassa geïntegreerd in uw webwinkel, dan kunt u de nieuwe plug-ins voor deze betaalmethoden via onze supportsite vinden. U leest daar ook de integratiehandleiding, waarin staat hoe u de Rabo OmniKassa koppelt met uw webwinkel. 

Maakt u gebruik van de standaard betaalschermen van de Rabo OmniKassa, dan worden Bancontact en V PAY automatisch toegevoegd. 

Ga naar de Rabo OmniKassa supportpagina

Rabo OmniKassa

Voor het aanvragen van Bancontact en V PAY heeft u de Rabo OmniKassa nodig. De Rabo OmniKassa is een online kassa die ook betaalmethoden zoals iDEAL, creditcards en Maestro ondersteunt. Nog geen Rabo OmniKassa? Dan kunt u deze aanvragen, inclusief Bancontact, V PAY en andere betaalmethoden.

  • één online kassa voor uw betaalmethoden
  • snel beschikking over uw omzet
  • geoptimaliseerd voor smartphone en tablet

Contact

Rabobank