Wat is Rabo SmartStore?

Met Rabo SmartStore maak je in een handomdraai een slimme kassa van je mobiele pinapparaat. Je hoeft alleen nog maar de juiste accessoires te kiezen om van jouw Rabo SmartPin een slimme kassa te maken. Kies bijvoorbeeld voor een toonbankhouder die de SmartPin oplaadt, een bonnenprinter, een houder voor je tablet, een kassalade of een bardcodescanner.

Zo bouw je flexibel een slimme kassa die past bij jouw bedrijf.

Rabo SmartPin-apparaat met icoon van mobiel en Bluetooth ernaast

Upgrade jouw Rabo SmartPin nu naar Rabo SmartStore

Heb jij al een Rabo SmartPin en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je eenvoudig en snel upgraden naar Rabo SmartStore via het Rabo OmniKassa dasboard. Kies de accessoires die passen bij jouw bedrijf en maak van je Rabo SmartPin een slimme kassa.

Lees meer over Rabo SmartPin

Wat zijn de kosten van Rabo SmartStore?

Je betaalt alleen voor de accessoires die je kiest voor jouw Rabo SmartStore. Daarbij krijg je stapelkorting. Hoe meer accessoires je kiest, hoe meer korting je krijgt. Bekijk hier de kosten van de beschikbare kassaproducten.

Wat is Rabo OmniKassa?

Als je Rabo SmartStore aanvraagt of al een Rabo SmartPin hebt, maak je automatisch gratis gebruik van Rabo OmniKassa. Het bijbehorende dashboard geeft je actueel inzicht in al je transacties. Ook kun je zonder rompslomp andere pinoplossingen en online kassa’s toevoegen en beheren.

Support Rabo SmartStore

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.