Ondernemer met een Rabo SmartStore

Rabo SmartStore: slimme kassa en pinapparaat in één

Jij bent lekker bezig met je onderneming. Je wil inzicht in je bedrijf én je klanten snel en veilig helpen. Daarom is er nu Rabo SmartStore, de slimme kassa en pinapparaat in één. Zo run jij je zaak als een baas.

Wat is Rabo SmartStore?

Met Rabo SmartStore maak je in een handomdraai een slimme kassa van je mobiele pinapparaat. Je hoeft alleen nog maar de juiste accessoires te kiezen om van jouw Rabo SmartPin een slimme kassa te maken. Kies bijvoorbeeld voor een toonbankhouder die de SmartPin oplaadt, een bonnenprinter, een houder voor je tablet, een kassalade of een barcodescanner.

Zo bouw je flexibel een slimme kassa die past bij jouw bedrijf.

Rabo SmartPin-apparaat met icoon van mobiel en Bluetooth ernaast

Upgrade jouw Rabo SmartPin nu naar Rabo SmartStore

Heb jij al een Rabo SmartPin en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je eenvoudig en snel upgraden naar Rabo SmartStore via het Rabo Smart Pay dashboard. Kies de accessoires die passen bij jouw bedrijf en maak van je Rabo SmartPin een slimme kassa.

Lees meer over Rabo SmartPin

Wat zijn de kosten van Rabo SmartStore?

Je betaalt alleen voor de accessoires die je kiest voor jouw Rabo SmartStore. Daarbij krijg je stapelkorting. Hoe meer accessoires je kiest, hoe meer korting je krijgt. Bekijk hier de kosten van de beschikbare kassaproducten.

Wat is Rabo Smart Pay?

Rabo Smart Pay is de totaaloplossing om jouw klanten te laten betalen. In dit gratis dashboard heb je altijd in één oogopslag inzicht in je omzet. De betalingen van al je verkooppunten staan overzichtelijk bij elkaar. Of er nu in een winkel of online is betaald. Je ziet precies waar welke omzet is gerealiseerd. Ook kan je eenvoudig betaaloplossingen zoals Rabo SmartStore toevoegen en beheren. Als je Rabo Smart Pay al hebt, voeg je Rabo Smartstore toe via je bestaande dashboard. Heb je Rabo Smart Pay nog niet? Dan sluit je eerst Rabo Smart Pay af en voeg je daarna met een paar kliks Rabo SmartStore toe.

Support Rabo SmartStore

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en makkelijk op onze supportpagina.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer