Betalen met Tap to Pay

Tap to Pay op iPhone bij Brouwer Steiger Verhuur: ‘Altijd en overal laten betalen’

Brouwer Steiger Verhuur streeft naar service op hoog niveau. Daarbij hoort ook een snelle en klantvriendelijke manier van betalen. Met Tap to Pay op iPhone maakt het bedrijf ook afrekenen via de telefoon mogelijk. Bastiaan Brouwer van het verhuurbedrijf vertelt hoe het werkt.

Trailers staan klaar

‘Iedereen die op hoogte werkzaamheden moet uitvoeren, kan bij ons een steiger huren. Doordeweeks zijn dat vooral aannemers en schilders, in het weekend ook veel particulieren die klussen aan hun huis. Onze steigers zijn maximaal 10,5 meter hoog en liggen al klaar op een aanhanger, zodat degene die ze huurt deze meteen mee kan nemen. Desgewenst kunnen we de steigers ook ergens bezorgen. We geven een opbouwinstructie van de steiger mee. Samen met een instructievideo komen mensen er altijd wel uit. We hebben zo’n veertig trailers met steigers, waarvan er dagelijks ongeveer tien worden opgehaald. We werken grotendeels vanuit huis in Heiloo. Vanaf 8 uur ’s ochtends kunnen mensen de steigers daar ophalen. De rest van de dag zijn we bezig met het verwerken van orders en onderhoud. En aan het einde van de middag komen de eerste trailers weer terug. Onze vader is met het steigerverhuurbedrijf begonnen, en mijn broers en ik helpen dagelijks een handje mee.’

Snel overschakelen

‘Ik hou zelf erg van innovatieve dingen. Dus toen Tap to Pay op iPhone op de markt kwam, wilde ik het graag uitproberen en gebruiken. Het past ook bij de goede service die we klanten willen bieden. Een andere financiële partij bood Tap to Pay op iPhone eerder aan, maar wij willen graag al onze betalingen via Rabobank laten lopen. Gelukkig kunnen we Tap to Pay op iPhone nu ook via Rabobank inzetten.

“Met Tap to Pay op iPhone kun je eigenlijk altijd en overal laten betalen, en dat is natuurlijk fijn. Oók als we steigers ergens afleveren en ophalen.”

Het werkt nog sneller en makkelijker dan de Rabo SmartPin-kaartlezer. Op de iPhone kun je snel overschakelen op 5G als de wifi het even niet doet. En je hebt geen aparte kaartlezer meer nodig. Met Tap to Pay op iPhone kun je eigenlijk altijd en overal laten betalen, en dat is natuurlijk fijn. Oók als we steigers ergens afleveren en ophalen. Gelukkig kunnen we binnenkort via Tap to Pay op iPhone ook retourpinnen. Want ongeveer de helft van onze transacties is een retourbetaling in verband met de borg.’

Betalen met Tap to Pay

Ook Tap to Pay op iPhone gebruiken in jouw bedrijf?

Met Tap to Pay op iPhone en de Rabo SmartPin app laat je klanten nu nog makkelijker en sneller afrekenen, direct via je eigen iPhone. Geen gedoe meer met losse betaalterminals.

phone

Hulp nodig?