Zakelijk profiel toevoegen in de Rabo Bankieren App

Regel uw bankzaken waar en wanneer het u uitkomt. In de Rabo Bankieren App kunt u gemakkelijk meerdere profielen toevoegen op één toestel, zo heeft u overal inzicht in uw financiën.

Meerdere rekeningen toevoegen

Gebruikt u de Rabo Bankieren App al voor uw privé rekening(en)? Dan kunt u eenvoudig uw zakelijke rekening toevoegen. Of andersom. Deze optie vindt u in het inlogscherm van de app. Kies 'Profiel toevoegen' en volg de stappen. Voor het toevoegen van een nieuw profiel gebruikt u een andere bankpas, pincode en toegangscode.

Wissel eenvoudig tussen profielen

U kunt maar met één profiel tegelijk ingelogd zijn. U ziet de gegevens van al uw rekeningen niet onder elkaar. Wilt u dus bankieren met een andere rekening, dan wisselt u eenvoudig tussen de verschillende profielen.

Meerdere gebruikers

Heeft u Rabo Internetbankieren Professional? En hebben uw medewerkers ook toegang tot Rabo Internetbankieren? Dan gelden voor uw medewerkers in de Rabo Bankieren App dezelfde autorisaties als binnen Rabo Internetbankieren Professional.

Vingerafdruk

Inloggen en ondertekenen met uw vingerafdruk is helaas niet mogelijk wanneer meerdere personen de Rabo Bankieren App gebruiken. U logt dan gewoon in met uw 5-cijferige persoonlijke toegangscode.

Contact

Rabobank