Bankzaken voor de binnenvaart

Uw binnenvaartbank

In de wereld van de scheepvaart gaat het om het vinden van een goede mix: de juiste besluiten nemen op het juiste moment én met de juiste kennis. 'Ja' zeggen als het kan, afhouden als het tij ongunstig is. Dat is belangrijk voor uw werk als schipper.

De Rabobank biedt op vier locaties specialistische kennis van en advies over de binnenvaart. Ook profiteert u van ons brede netwerk, waarin onder meer de Koninklijke Schuttevaer en Binnenvaart Logistiek Nederland een plek innemen. Daar vaart u wel bij.

Rabobank Altena   (0183) 50 76 00
Rabobank Krimpenerwaard   (0182) 32 27 00
Rabobank Merwestroom   (0184) 67 31 11
Rabobank Oosterschelde   (0113) 24 84 00

Financiële producten voor de binnenvaart

Uw financiën in rustig vaarwater

Als binnenvaartschipper heeft u andere financiële behoeften dan ondernemers met een pand op een vaste locatie. De Rabobank weet dat. Ook als u inzicht wilt in uw bankzaken, is het prettig als dat vrijwel altijd en overal kan vanaf uw mobiel, tablet of computer.

Green Award: schoon en veilig varen

Met een certificaat van Green Award laat u als binnenvaartschipper zien dat u maatregelen neemt op vlak van duurzaamheid. De Rabobank stimuleert varende klanten hierin met een vergoeding op de kosten van certificering. De vergoeding bedraagt maximaal € 300. De adviseur van uw binnenvaartbank vertelt u er meer over.

Bezoek de (Engelstalige) website van Green Award voor meer informatie

Contact

Rabobank