Blog mobiliteit

Richard Jeurissen

Wordt 2015 ‘Hét Jaar’ van de AutoRAI?

Richard Jeurissen

April 2015 staat in het teken van de AutoRAI. Na vier jaar is het grootste auto-evenement van Nederland weer terug: in 2013 ging het niet door vanwege de crisis.

Alles wordt uit de kast gehaald om er een echt autofeest van te maken. Bijna honderd primeurs – waarvan vier wereldprimeurs, een compleet aanbod van automerken, innovaties, onderdelen, accessoires en exclusieve auto’s zijn in de RAI te bewonderen. Voor de fijnproevers op autogebied is een hal voor klassiekers ingericht, voor de durfallen een racehal. Bezoekers kunnen een proefrit maken en er is veel aandacht voor innovatieve auto’s en autoveiligheid.

Verkoopboost?

Tegelijkertijd staat de automotive sector in Nederland en ook in andere Europese landen voor grote uitdagingen. Zo staat het huidige businessmodel van de autodealers onder druk. De crisis heeft nog eens extra duidelijk gemaakt dat aanpassingen nodig zijn. Intussen moeten de verkopen tijdens deze transformatie gewoon doorgaan en de AutoRAI kan op dat gebied samen met het positieve consumentenvertrouwen voor een boost gaan zorgen dit jaar.

Als de voorkeur van de consument daarnaast meer uitgaat naar de luxere modellen kan 2015 terecht Hét Jaar van de AutoRAI worden genoemd!

Ik nodig u van harte uit om te reageren op deze blog en/of andere onderwerpen in onze netwerkgroep op LinkedIn.

Blog, 9 april 2015

Reageer via Rabobank Automotive netwerkgroep op LinkedIn

Contact

Rabobank