Rabo Identity Services integreren in jouw platform

Welke diensten of pakketten je ook aanbiedt, identiteit- en validatie-services passen ook in jouw systeem, mobiele app of platform. Door deze services rechtstreeks in jouw systeem te integreren, kun je deze ook direct aan je klanten aanbieden. We bieden online diensten voor inloggen, identificeren, ondertekenen en valideren van data.

Samen maken we het jou en jouw klanten makkelijk door de integratie van moderne API-koppelingen in jouw platform, mobiele app of website. Zo bundelen we onze krachten en zorgen we voor een verrijking van je aanbod. Je kiest zelf welke services passen bij jouw wensen, diensten en processen. Bij alle services ondersteunen wij jou bij de aanvraag, de technische koppeling en het gebruik.

De voordelen van het aanbieden van Rabo Identity Services

Illustratie van een puzzel met een stapeltje minten

Verrijk je service aanbod

Ondersteun je klanten bij hun digitale conversies en laat hen voldoen aan actuele wet- en regelgeving.

Illustratie van tandwielen en muntjes.

Versoepel het gebruikersgemak

Laat je klanten sneller onboarden, inloggen en veiliger en compliant werken.

Illustratie van samenwerkenden medewerkers

Met een betrouwbare partner

Werk samen met een vertrouwde bank waar jij en je klanten op kunnen rekenen.

Implementatie in jouw platform met Rabobank en Signicat

Voor Rabo Identity Services werkt Rabobank samen met Europees technologiebedrijf Signicat. Rabobank is je directe aanspreekpunt voor advies, vragen en ondersteuning bij de implementatie. Signicat faciliteert Rabobank met het technische deel van de oplossing, zoals het developer portal, de Sandbox-omgeving en de API’s en SDK’s voor de verschillende services.

Onze implementatiemanagers ondersteunen jou en je team tijdens het implementatieproces. Zij hebben uitgebreide ervaring met het implementeren van Rabo Identity Services. De implementatiemanager is tijdens de implementatie je eerste aanspreekpunt, totdat de services succesvol zijn getest en in gebruik zijn genomen. Vanaf dat moment kan je voor vragen terecht bij ons supportteam.

Laten we kennismaken

Graag bespreken we samen, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden voor integratie in jouw platform. Ons supportteam Rabo Identity Services staat voor je klaar. We zijn bereikbaar op telefoonnummer (088) 727 11 56 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.