Dinsdag 7 november, Doetinchem: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand? Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Helaas is Startup Now Doetinchem volgeboekt, maar er zijn nog meer Startup events. Ook daar ben je van harte welkom!

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Dinsdag 7 november, Icer Ulft

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Roel Bakker

7 jaar geleden richtte Roel Bakker uit Deventer State of football op, nu is hij marktleider in Frankrijk. Zijn bedrijf produceert en verkoopt voetbalmerchandising. Ajax, FC Barcelona en Olympique Marseille zijn vaste klanten. Eerder dit jaar koos Real Madrid voor ontwerp en levering van 400.000 voetballen. Voor State of football de grootste opdracht ooit.

www.stateoffootball.nl

Taco Hermeling

Met TB Events organiseert Taco Hermeling vanuit Terborg groepsevenementen in meer dan 300 steden in Nederland, België en Duitsland. In 2007 startten ze met 4 man, nu hebben ze 25 man in dienst en een freelance pool van 150 eventbegeleiders. Per jaar verzorgen ze 4.000 events voor groepen van 6 tot 1.000 personen. Taco’s touch? Werkelijk álles kan!

www.tbevents.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Icer

Icer
Hutteweg 32
7071 BV Ulft 

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen op het DRU-park, Huttenweg 24 in Ulft

www.icer.nl

Contact

Rabobank