Dinsdag 12 december, Hengelo: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Tijdens het laatste Startup Now-event van 2017 vertellen speciale gasten Johan Kuiper van Mirari Group en Tom Hardick van I-Pack over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Dinsdag 12 december, Hazemeijer Hengelo

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Johan Kuiper

Onder de vlag van Mirari Group van Johan Kuiper vallen Innotec (o.a. lijmen en kitten), Rovince (teek-werende kleding), RJ Safety & Security (o.a. object- en evenementbeveiliging), Eco2work (reinigingsproducten), RJ Opleidingen en Opfico Groeistrategen. Allen stellen de mens centraal. In 2016 werd Kuiper beste ondernemer bij de Twentse zakenverkiezing.

www.mirarigroup.com

Tom Hardick

In 2013 vroeg Tom zich op zijn zolderkamer af: wie assembleert de ontbijt- en lunchpakketjes in vliegtuigen? Er bleek behoefte te zijn aan een partij die dit off-airport ging verzorgen. Tom richtte met Vincent Snoek I-Pack op, betrok een pand in Hengelo en nam mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. 3 jaar later werkt I-Pack o.a. met KLM en Ryanair.

www.i-pack.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Hazemeijer

Hazemeijer
F. Hazemeijerstraat 400
7555RJ Hengelo

www.hazemeijerhengelo.nl

Contact

Rabobank