Maandag 20 november, Leeuwarden: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Speciale gasten Stef van der Ziel van Jet-Stream en Richard van Aken van Z8 vertellen over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Maandag 20 november, De Harmonie Leeuwarden

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Stef van der Ziel

Jet-Stream van Stef van der Ziel is een platform voor het streamen van video, televisie en radio. In 1994 verzorgde hij ’s werelds allereerste live stream - van een rockconcert. Deze trok 4 kijkers. Hoe anders is dat nu: Jet-Stream is dé internationaal bekende partij voor velen. Het bedrijf viel bovendien al meerdere malen in de (internationale) prijzen.

www.jet-stream.com

Richard van Aken

Wat begon in 2004 met het ontwerpen en verkopen van 5 soorten babytruitjes bij 9 verkooppunten groeide snel uit tot een imperium. Na een jaar was het merk al te vinden op bij 30 verkooppunten en inmiddels kunnen we daar een 0 aan toevoegen. Z8 doet nu ook zaken in België en Duitsland en heeft naast babykleertjes een assortiment voor new born en kids tot 7 jaar.

www.z8.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

De Harmonie

De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden

www.harmonie.nl

Contact

Rabobank