Dinsdag 14 november, Rotterdam: Startup Now – VOL

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Helaas is Startup Now Rotterdam volgeboekt, maar er zijn nog meer Startup events. Ook daar ben je van harte welkom!

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Dinsdag 14 november, KINO Rotterdam

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Gemma Broekhuis

Deze Nederlandse verovert de wereld! In 2012 lanceerde Gemma Broekhuis van Milestone™ de eerste set fotokaarten waarmee ouders de mijlpalen van hun kroost kunnen vastleggen. In 5 jaar tijd werd Gemma’s product bekend in ruim 40 landen. Met een onlangs flink uitgebreide product range werkt Milestone™ nu aan groei en uitbreiding binnen haar topmarkten waaronder UK, US en Nederland.

www.milestone-world.com

Frank Groot

Frank Groot droomde al over dé ideale bioscoop toen hij als student Econometrie in Kriterion werkte. Eind 2016 werd deze droom werkelijkheid en opende hij met zijn compagnon Jan de Vries de deuren van KINO. Een restaurant, bar, bioscoop met 4 zalen en een kantoorhub voor de audiovisuele industrie. En het is een succes: binnen 10 maanden trok KINO al 100.000 filmbezoekers.

www.kinorotterdam.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Kino

KINO
Gouvernestraat 129 – 133
3014 PM Rotterdam

www.kinorotterdam.nl

Contact

Rabobank