Maandag 13 november, Tilburg: Startup Now - VOL

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Startup Now Tilburg is volgeboekt! Gelukkig zijn er op andere Startup Now events nog plekken beschikbaar. Kom je ook?

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Maandag 13 november, Koepelhal Tilburg

Ontvangst: 19.30 uur
Programma: 20.00 tot 21.45 uur
Netwerkborrel: 21.45 tot 23.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Bartel Geleijnse

Sinds 2007 helpt The Colour Kitchen mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. The Colour Kitchen geeft ze een opleiding in een echte horeca-omgeving en helpt ze daarna richting een baan. Toen Bartel met The Colour Kitchen begon, was sociaal ondernemen nieuw. Inmiddels zijn ze actief op 23 plekken in Nederland. Vorig jaar startten 204 leerlingen, een record!

www.thecolourkitchen.com

Sander Overweg

Houtloods, het restaurant van Sander Overweg geeft de gasten ‘een brutale blik in de pannen’. Een open keuken als middelpunt van het restaurant. Na een succesvolle start in 2015 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de culinaire hotspots in Tilburg. Inmiddels heeft Houtloods er een stoer broertje bij. Eetbar De Wagon opende eind april zijn deuren!

www.houtloods.com

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Koepelhal

Koepelhal
NS-Plein
5014 DA Tilburg

www.spoorzone013.nl

Contact

Rabobank