Dinsdag 28 november, Valkenswaard: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Speciale gasten Luuk Schormans van HBL Online en Willem Neutkens van Bij de Neut vertellen over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Dinsdag 28 november, Bij de Neut Valkenswaard

Ontvangst: 19.30 uur
Programma: 20.00 tot 21.45 uur
Netwerkborrel: 21.45 tot 23.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Luuk Schormans

In 2009 begon Luuk met Bram Mutsaers op een zolderkamer met de online verkoop van professioneel gereedschap. 7 jaar later zette HBL €14 miljoen om en won een Gouden FD Gazellen. HBL is daarmee het snelst groeiende middelgrote bedrijf van Zuid-NL. In 2014 openende HBL een showroom in Tilburg, in 2016 ging fixami.be live en in 2017 een Franse en Spaanse webshop.

www.hbl.online

Willem Neutkens

Willem Neutkens is een horecaondernemer in hart en nieren. Hij focust zich op de totale beleving. Restaurant ‘Bij de Neut’ is een uniek familierestaurant met oog voor kwaliteit en een binnenspeeltuin. Daarnaast is hij eigenaar van burgerrestaurant ‘Woest’ en Willy Nacho. Inmiddels zijn deze nacho’s op alle grote festivals in Nederland en België te vinden.

www.bijdeneut.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Bij de Neut

Bij de Neut
Dorpstraat 8
5563 BD Westerhoven

www.bijdeneut.nl

Contact

Rabobank