Donderdag 16 november, Zwolle: Startup Now - VOL

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Startup Now Zwolle is al volgeboekt, maar er zijn nog meer Startup Now events. Ook daar ben je van harte welkom!

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Donderdag 16 november, Bij Hanz Zwolle

Ontvangst: 16.00 uur
Programma: 16.30 tot 18.15 uur
Netwerkborrel: 18.15 tot 19.30 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Eddy te Rietstap

In 2002 begon fietskoerier in hart en nieren Eddy te Rietstap koeriersbedrijf Cycloon in Zwolle. In rap tempo volgden Groningen, Arnhem en later Amsterdam. Intussen nam Cycloon in 2012 de postafdeling van sociale werkvoorziening WEZO over en was Cycloon Post een feit. Nu heeft Cycloon 10 fietskoeriersvestigingen en 23 postvestigingen en telt het bedrijf bijna 900 man personeel.

www.cycloon.eu

Ronald Visser

Toen Ronald zijn baan verloor, was dat hét moment om zijn jongensdroom te realiseren: een eigen uitzendbureau. Hij startte Bats, voor banen in de Drentse agrarische sector, groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw. Inmiddels maakt hij ook een nieuwe droom waar: een bedrijfsverzamelgebouw voor organisaties actief op het vlak van scholing, werk en coaching.

www.batsuitzendburo.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Bij Hanz

Bij Hanz
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

www.bijhanz.nl

Contact

Rabobank