Almere: 25 september

Ga in verschillende break-out sessies aan de slag met de groei van je bedrijf. Krijg tips van experts, leer van lokale ondernemers en hoor van spreker Igor Beuker hoe je de klant van de toekomst bereikt.

Igor Beuker

Programma

Igor Beuker
Igor is trendwatcher en ondernemer. Hij weet alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Zijn keynote presentatie gaat over succes, hoe je dat realiseert en op welke digitale kansen jij met je bedrijf kunt inspelen.

Sessies

In drie verschillende sessies leer je van een lokaal marketingbureau hoe je meer omzet haalt uit online marketing, vertelt Microsoft Nederland welke interne processen je het beste kunt digitaliseren én ga je samen met een facilitator aan de slag met het Business Canvas Model.

Marktplaats

Op de Marktplaats vertellen lokale ondernemers en ICT-experts je alles over het digitaliseren van je bedrijf. Iets nieuws gehoord in een break-out sessie? Of ben je gewoon op zoek naar praktische oplossingen? Vraag een expert om tips die je direct in praktijk kunt brengen.

Event locatie:  KAF (Kunstlinie Almere Flevoland)

Praktisch

Ontvangst: 15.45 uur
Einde programma: 19.00 uur
Datum: Dinsdag 25 september
Locatie: KAF (Kunstlinie Almere Flevoland)
Adres: Esplanade 10, 1315 TA Almere

Liever een andere dag of stad?

Bekijk de andere locaties