Amsterdam: 26 juni 2018

Ga in verschillende break-out sessies aan de slag met de groei van je bedrijf. Krijg tips van experts, leer van lokale ondernemers en hoor van trendwatcher Richard van Hooijdonk vertelt hoe je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst.

Richard van Hooijdonk, trendwatcher

Programma

Richard van Hooijdonk, trendwatcher

Richard is in 2015 en 2016 verkozen tot meest gevraagde trendwatcher van Nederland. Hij onderzoekt dagelijks vele trends op het gebied van robots, Internet of Things en blockchain. Zijn keynote presentatie maakt op inspirerende wijze duidelijk hoe je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst.

Sessies

In drie verschillende sessies leer je van een lokaal marketingbureau hoe je meer omzet haalt uit online marketing, vertelt Microsoft Nederland welke interne processen je het beste kunt digitaliseren én ga je samen met een facilitator aan de slag met het Business Canvas Model.

Marktplaats

Op de Marktplaats vertellen ondernemers en ICT-experts je alles over het digitaliseren van je bedrijf. Iets nieuws gehoord in een break-out sessie? Of op zoek naar praktische oplossingen? Vraag een expert om tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Event locatie: Westergasfabriek - Amsterdam

Praktisch

Ontvangst: 15.45 uur
Einde programma: 19.00 uur
Datum: Dinsdag 26 juni 2018
Locatie: Westergasfabriek - locatie Machinegebouw
Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Liever een andere dag of stad?

Bekijk de andere locaties