Nijmegen: 4 september

Ga in verschillende break-out sessies aan de slag met de groei van je bedrijf. Krijg tips van experts, leer van lokale ondernemers en hoor van spreker Rik Vera hoe je de klant van de toekomst bereikt.

Rik Vera - oprichter Nexxworks

Programma

Rik Vera, oprichter Nexxworks

Rik heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het senior management. Hij begeleidt bedrijven bij het bedenken van klantgerichte strategische innovaties. Ook geeft hij lezingen en workshops over de nieuwe digitale wereld. Zijn keynote presentatie bestaat uit prikkelende stellingen en zit boordevol tips en tricks. En dat allemaal met een grote dosis humor.

Sessies

In drie verschillende sessies leer je van een lokaal marketingbureau hoe je meer omzet haalt uit online marketing, vertelt Microsoft Nederland welke interne processen je het beste kunt digitaliseren én ga je samen met een facilitator aan de slag met het Business Canvas Model.

Marktplaats

Op de Marktplaats vertellen lokale ondernemers en ICT-experts je alles over het digitaliseren van je bedrijf. Iets nieuws gehoord in een break-out sessie? Of ben je gewoon op zoek naar praktische oplossingen? Vraag een expert om tips die je direct in praktijk kunt brengen.

Event locatie: Goffertstadion - Nijmegen

Praktisch

Ontvangst: 15.45 uur
Einde programma: 19.00 uur
Datum: Dinsdag 4 september
Locatie: Goffertstadion
Adres: Stadionplein 1, 6532 AJ Nijmegen

Liever een andere dag of stad?

Bekijk de andere locaties