Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Korting op een bezoek aan het muZIEum

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het leven eruit zou zien als u blind was? Ervaar het zelf bij het muZIEum in Nijmegen. Als lid van de Rabobank krijgt u € 2,50 korting op een muZIEum beleving naar keuze. U vindt de bon in het ledenmagazine Dichterbij (editie juni).

Ervaar hoe het is om blind te zijn

In het muZIEum bekijkt u geen objecten van een afstandje; u bent zelf onderdeel van de ervaring. Binnen in het muZIEum is het pikdonker en staat blindheid centraal. Buiten kunt u de Expeditie Ribbelroute volgen: u ziet de wereld van de slechtziende door een virtualrealitybril. Alle belevingen worden begeleid door een blinde of slechtziende gids die uit eigen ervaring vertelt.

Voorwaarden

 • € 2,50 korting per persoon op een donker- of buitenbeleving
 • Geldig van 1 september t/m 31 december 2017
 • Maximaal 4 personen per bon en niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen
 • Telefonisch reserveren via 024 – 200 10 50

Rabobank Foundation ondersteunt het muZIEum om blinde mensen op te leiden en naar werk te begeleiden. Meer informatie over de activiteiten van de Rabobank Foundation kunt u vinden op www.rabobankfoundation.nl.

Meer informatie op muzieum.nl/belevingen

Bezoekers volgen Expeditie Ribbelroute in het muZIEum

Korting nieuwste Efteling musical

Kom naar het Efteling Theater en ervaar de nieuwste familiemusical Sprookjessprokkelaar. Als lid van de Rabobank ontvangt u € 5 korting op eersterangs tickets.

Sprookjessprokkelaar de musical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld willen worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Speciale aanbieding

Kom naar het Efteling Theater en volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwste Efteling familiemusical. U ontvangt € 5 korting (van € 21,95 voor € 16,95) op eersterangs tickets. Geldig voor voorstellingen in de periode van 8-10-2017 t/m 17-12-2017. Reserveren vóór 10-12-2017 via 0416-537777 o.v.v. Rabobank Dichterbij.

Aanvullende voorwaarden

 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen;
 • Geen restitutie op eerdere reserveringen;
 • Niet geldig op reeds gemaakte reserveringen;
 • Alleen de aangegeven dagen zijn te boeken;
 • Niet inwisselbaar voor contant geld;
 • Na reservering is wijzigen niet meer mogelijk;
 • Reserveren op basis van beschikbaarheid;
 • Maximaal 8 tickets per boeking;
 • Annuleren is niet mogelijk;
 • Er zijn geen reserveringskosten van toepassing

Naar efteling.com/theater

Ontmoeting met een klant

Aanbieding SeniorWeb

SeniorWeb helpt al 20 jaar lang senioren op weg in de digitale wereld. Als lid van de Rabobank kunt u nu profiteren van een speciale aanbieding.

Digitaal Fit met SeniorWeb

Wilt u graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of uw bankzaken regelen? SeniorWeb helpt u op weg in de digitale wereld. Zo bieden zij onder andere stap voor stap (online) computercursussen aan, maar ondersteunen ze u ook bij computerproblemen. Zowel op afstand als aan huis. Daarnaast staat de website vol met handige computertips en krijgt u ieder kwartaal het tijdschrift Enter thuisgestuurd.

Speciale aanbieding voor Rabobankleden

Rabobankleden kunnen profiteren van een speciale aanbieding. Als u nu lid wordt van SeniorWeb, bent u de laatste maanden van 2017 gratis lid en betaalt u voor heel 2018 € 31. Ook krijgt u het boek ‘Veilig en vertrouwd online’ (ter waarde van € 10,75) cadeau. Interesse? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65.

Naar www.seniorweb/rabobank

Ontmoeting met een klant

Contact

Rabobank