Grootzakelijke financiering aanvragen

Rabobank financiert vastgoedondernemers en -projecten in heel Nederland. Zo levert Rabobank de best passende financieringsoplossing voor ontwikkeling, bouw, transformatie, uitponding en vastgoedbeleggingen.

    passende financieringsectorspecifieke kennisduurzaam vastgoed

Passende financiering

Rabobank financiert vastgoedprofessionals in heel Nederland. Of je nu panden verhuurt, nieuwbouw wil realiseren of bestaand vastgoed op de schop gaat nemen: wij bieden voor grote- en kleinere projecten een passende financiering. Daarmee helpen we jou graag met ondernemen in toekomstbestendig vastgoed.

De financiering verzorgen wij zelf of samen met partners in ons netwerk. Onze partners kunnen alternatieve financieringsvormen verzorgen, zoals syndiceringen en debt funds. Zo kunnen we tot een totaaloplossing voor jouw financiering komen.

Rabobank financiert onder andere:

    beleggingen vastgoedontwikkeling (nieuwbouw en transformatie)

Elke financiering is maatwerk. We gaan graag met je in gesprek over hoe we jouw vastgoedfinanciering het beste kunnen inrichten.

Sectorspecifieke kennis

Onze accountmanagers beschikken over sectorspecifieke kennis. Ze spreken jouw taal en weten alles van de vastgoedmarkt, marktpartijen en de betreffende omgeving. Daardoor kunnen zij heel gericht advies geven over jouw vastgoedproject en snel inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Ook denken ze met je mee over kansen en bedreigingen.

Wil je eens sparren? Neem dan contact op met je vaste accountmanager of een specialist om de mogelijkheden te bespreken.

Financieel én maatschappelijk rendement

Als coöperatie hebben we een focus op duurzaamheid, transformatie en innovatie. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke thema’s, zowel in grote steden als in landelijke gebieden. Zo financieren we in een krappe woningmarkt graag projecten die in het teken staan van het bouwen of opknappen van huizen. Daarbij stimuleren we de verduurzaming van panden. Op die manier koppelen we financieel rendement aan maatschappelijke winst.