Internationaal zakendoen

Landen - International Desk

Kom minder snel voor verrassingen te staan bij het zakendoen in het buitenland. Onze international desks staan wereldwijd voor je klaar, met ondersteuning voor ondernemingen in alle sectoren en bedrijfsgroottes. De belangrijkste landen voor Nederlandse ondernemers zijn Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Duitsland

Duitsland is en blijft veruit Nederlands belangrijkste handelspartner. Duizenden Nederlandse ondernemers exporteren naar Duitsland, werken met Duitse leveranciers of hebben er een vestiging.

International Desk in Frankfurt

Rabobank heeft ruim 130 medewerkers in Duitsland. Speciaal voor Nederlandse ondernemers is er de International Desk in Frankfurt. Deskmanager Koen de Meurichy en zijn team spreken zowel Duits als Nederlands.

Mail de International Desk in Frankfurt

Verenigd Koninkrijk

Nederland heeft van oudsher een innige zakelijke band met het Verenigd Koninkrijk (VK). Brexit of niet, het blijft een zeer interessante markt voor Nederlandse ondernemers.

International Desk in Londen

Rabobank heeft bijna 600 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk. Speciaal voor Nederlandse ondernemers is er de International Desk in Londen. Deskmanager Dennis van Vugt en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de Britse markt.

Mail de International Desk in Londen

Verenigde Staten

De Amerikaanse markt biedt Nederlandse bedrijven veel mogelijkheden. Daarom trekken steeds meer ondernemers naar de Verenigde Staten (VS) om een bedrijf te starten of uit te breiden.

International Desk New York en Californië

Speciaal voor Nederlandse ondernemers is er de International Desk in New York en Californië. Het team van de International Desk kan je ondersteunen met hun kennis van de Amerikaanse markt.

Mail de International Desk in Noord-Amerika

Afrika

In Afrika hebben we een vast netwerk van banken. De lokale contacten van de Rabobank, onze kennis van lokale markten en regelgeving worden gebruikt om de kansen en mogelijkheden van onze klanten in Afrika te vergroten. Peter Niekus en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in Afrika

Australië

Rabobank opende haar eerste kantoor in Australie in 1990. We hebben meer dan 60 kantoren, met een hoofdkantoor in Sydney. Deskmanager Guus van der Zijden en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt. De International Desk biedt klanten ondersteuning in het Engels en Nederlands.

Mail de International Desk in Australië

België

Rabobank is al sinds 1984 actief in België met een volwaardige Belgische banklicentie. De International Desk is je aanspreekpunt in België, deze is gevestigd in Antwerpen. We hebben toegang tot lokale netwerken en organisaties. Deskmanager Ruud Stegeman en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in België

Brazilië

Speciaal voor Nederlandse ondernemers in Brazilië is er de International Desk. Deskmanager Renato Perroni en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt. De International Desk biedt ondersteuning in het Engels en Portugees.

Mail de International Desk in Brazilië

Canada

Speciaal voor Nederlandse ondernemers in Canada is er de International Desk in Noord-Amerika. Het team van de International Desk kan je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in Canada

Chili

Speciaal voor Nederlandse ondernemers in Chili is er de International Desk. Deskmanager Marcela Correa en haar team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in Chili

China

Rabobank is sinds 1995 actief in China, met kantoren in Beijing, Shanghai en Hongkong. Het team in China kan je helpen in het Mandarijns, Engels en Nederlands. Deskmanager Maarten Beelen en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in China

Ierland

Nederland heeft van oudsher een innige zakelijke band met het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Rabobank heeft bijna 600 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, waaronder in Ierland. Deskmanager Dennis van Vugt en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de Britse markt.

Mail de International Desk in Ierland

India

Rabobank heeft drie kantoren in India, met 100 werknemers die werken voor meer dan 80 klanten. Sinds 2011 heeft Rabobank een volwaardige banklicentie in India. Deskmanager Nilendu Mukherjee en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt. De International Desk biedt ondersteuning in Hindi en Engels.

Mail de International Desk in India

Italië

Rabobank is al jaren actief in Italië. In 1989 opende we het kantoor in Milaan. En sinds 2004 hebben we ook een International Desk die ondersteuning kan bieden in Italiaans, Engels en Nederlands. Zij richten zich specifiek op de dienstverlening aan Nederlandse ondernemingen.

Mail de International Desk in Italië

Mexico

Speciaal voor Nederlandse ondernemers in Mexico is er de International Desk in Noord-Amerika. Deskmanager Martha Jimenez en haar team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in Mexico

Nieuw-Zeeland

Rabobank opende haar eerste kantoor in Australie in 1990. En snel daarna volgde het eerste kantoor in Nieuw-Zeeland. Op dit moment hebben we ruim 30 vestigingen, met 250 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wellington. Deskmanager Guus van der Zijden en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in Nieuw-Zeeland

Singapore

Rabobank is al jaren actief in Singapore, met 150 medewerkers maakt het Singaporese team deel uit van het wereldwijde netwerk van de bank. Deskmanager Rijn van Lynden en zijn team kunnen je ondersteunen met hun kennis van de lokale markt.

Mail de International Desk in Singapore

Spanje

Rabobank opende in 1989 haar kantoor in Spanje. Het lokale team maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van de bank. De International Desk richt zich specifiek op de dienstverlening aan Nederlandse ondernemingen en biedt ondersteuning in het Spaans, Engels en Nederlands.

Zakendoen in een ander land?

Bekijk informatie over andere landen