Zakendoen in de Verenigde Staten

‘The American dream’

De Amerikaanse markt biedt Nederlandse bedrijven veel mogelijkheden. Daarom trekken steeds meer ondernemers naar de Verenigde Staten om een bedrijf te starten of een bestaande organisatie uit te breiden. Heeft u plannen om de Amerikaanse markt te betreden? De Rabobank helpt u graag op weg, zowel in de VS als in Nederland.

  • de Rabobank heeft ruim 35 jaar ervaring in de VS
  • kennis van de lokale markt en wet- en regelgeving
  • Nederlands sprekende adviseurs
  • groot netwerk en betrouwbare partners

Wilt u een onderneming vestigen in of uitbreiden naar de Verenigde Staten? Maak dan een afspraak met uw Rabobank.

Meer lezen over zakendoen in de Verenigde Staten op Rabowereldwijd.nl (Engels)

Zorgeloos zakendoen

Of u nu wilt importeren, exporteren, uzelf in een ander land wilt vestigen of alleen uw internationale geldstromen wilt managen, wij helpen u op weg. Wij kunnen u internationaal volgen in alle fasen van uw bedrijf. Of het nou gaat om het vinden van een notaris, account of brancheorganisatie. Met onze ondersteuning bespaart u tijd en geld. Zo kunt ú zich richten op het ondernemen.

Amerika-specialisten

Heeft u een gerichte vraag voor een van onze specialisten? Bijvoorbeeld over waar u op moet letten bij het vestigen van een bedrijf in de VS? Of over Amerikaanse wet- en regelgeving? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Verenigde Staten en helpen u met uitgebreide kennis en advies over financiële mogelijkheden.

Contact

Rabobank