Vind de juiste klanten en partners

Het vinden van de juiste klanten en een betrouwbare samenwerkingspartner in het buitenland vormt vaak een uitdaging wanneer u internationaal zaken gaat doen. Rabobank is al ruim 40 jaar internationaal actief; inmiddels in 120 landen.

Als marktleider op het gebied van internationaal zakendoen, geven wij u graag tips over het vinden van een betrouwbare samenwerkingspartner en het vinden van de juiste klanten.

Het vinden van samenwerkingspartners

Onze landenspecialisten van de Rabo International Desks kunnen u in contact brengen met betrouwbare lokale partners. Ze hebben een uitgebreid netwerk van juristen, fiscalisten, accountants, lokale overheden en partnerbanken. U vindt de International Desks op zes continenten: van Chili tot China en van de VS tot Australië. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager.

Samenwerken met buitenlandse zakenpartners: antwoord op vier veelgestelde vragen

Het vinden van klanten

Het vinden van de juiste klanten en het opbouwen van een netwerk in het buitenland zijn een uitdaging voor u als internationaal ondernemer. Van het inschakelen van tussenpersonen tot het zelfstandig opbouwen van een netwerk. Met onze tips en experts zet u een stap in de goede richting.

Drie tips om de juiste klanten te vinden in het buitenland

Contact

Rabobank