we.trade

Digitaal platform voor internationale handel. Zo kunt u vertrouwd en eenvoudig zakendoen over de grens. Meld u nu aan.

Wat biedt we.trade u?

  • Veilig en transparant afspraken maken met uw handelspartners.
  • Minder papierwerk dan bij een huidige handelstransactie.
  • Alle partijen op we.trade zijn klant van een van de aangesloten banken in Europa. Zo kunt u ervan op aan dat u zaken doet met een vertrouwde partij van de bank.
  • Automatische betaling dankzij een 'smart contract'. Met het contract spreekt u af dat de betaling plaatsvindt nadat aan de voorwaarden is voldaan. Bijvoorbeeld na de factuurverzending of de ontvangst van goederen.
  • U kunt eenvoudig en snel uw bank inschakelen om werkkapitaal eerder vrij te spelen of betalingsrisico’s af te dekken.

Doe uw zaken via we.trade

De Rabobank ontwikkelt we.trade samen met Deutsche Bank (Duitsland), HSBC (Verenigd Koninkrijk), KBC (België), Natixis (Frankrijk), Société Générale (Frankrijk), Unicredit (Italië en Duitsland), Banco Santander (Spanje) en Nordea (Finland, Noorwegen, Zweden en Denemarken). we.trade maakt uw import- en exportprocessen eenvoudiger en efficiënter. Op dit moment is we.trade beschikbaar voor een kleine groep ondernemers, want de komende periode doen we verschillende updates. Wilt u vanaf het najaar van 2018 ook uw zakendoen via we.trade? Stuur ons dan alvast een bericht.

Hoe werkt het?

Stel u wilt zakendoen met een bedrijf uit het buitenland. Het doen van een handelstransactie brengt vaak onzekerheid met zich mee. Bijvoorbeeld over de betaling of levering. U wilt natuurlijk dat u uw geld of goederen (op tijd) ontvangt. we.trade biedt uitkomst. Met het digitale platform worden alle betrokken partijen met elkaar verbonden. Niet alleen de koper of verkoper, maar ook de aangesloten banken en transporteurs. Zo kunt u veilig en snel afspraken maken met uw handelspartners over de transactie.

De eerste klantervaringen horen?

Meld u aan

Meer informatie over we.trade

Meer weten over hoe we.trade werkt? Bekijk de video op YouTube

Lees hoe blockchain een oplossing biedt voor internationale handelstransacties via we.trade

Bekijk het persbericht over we.trade

Wat is blockchain? Infographic

What is blockchain? Infographic (ENG)

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom we.trade. Heeft u vragen over we.trade? Neem dan contact met ons op.

Contact

Rabobank